Hitta hotell
 

Landhaus

Inkl. 1/2 pension
poter

Landhaus ligger med gångavstånd till centrum och skidbussen från Mozartplats. Hotellet passar speciellt bra för ungdomar som vill kombinera bra skidåkning med spännande nattliv. Rummen som finns att tillgå är för 1-10 personer och är inredda med våningssängar. Rummen är av enkel standard och utrustade med dusch och wc. Frukost och middagen serveras på grannhotellet Club TBS, där även vår stambar Blockhäusl ligger. På Club TBS finns det tillgång till Internet mot en mindre avgift. Priset inkluderar frukost och middag (till middagen ingår 1 stor öl eller vatten). Du får också 3 drinkbiljetter som kan utnyttjas i Blockhaüsl-baren under veckan. Detta hotell rekommenderas enbart till ungdomar.

Medtagande av egen alkohol är inte tillåtet på Club TBS. Sker detta kommer alkoholen konfiskeras vid ankomst och först återges på avresedagen.
Enligt Österrikisk lagstiftning är det inte tillåtet att medbringa egna dryckesvaror på ett hotell.

Det finns ingen parkeringsplats på hotellet men det finns möjlighet att ställa sin bil på gatan bredvid hotellet om det finns lediga platser där.

Hotell placering

Karta över Landhaus

Hotell fakta

Centrum:
500 m
Lift:
750 m
Uthyrning:
500 m
Skidbuss:
100 m
Affär:
700 m

Rabatter och tillägg

Tombädds-tillägg1200 SEK

Faciliteter

Dusch /WC,
 
 
Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se