Ange barnens ålder
 
 

Om SkiGroup

Højmark Rejser startades i början av 90-talet med att arrangera skidresor till Österrike. Under 2006 förvärvade man Winther Rejser, som är specialister på skidresor till Italien. 2008 utvidgade dåvarande hojmark-koncernen verksamheten ytterligare i och med köpet av Lion Alpin, som sedan många år skickar svenska skidresenärer till Österrike, Italien och Frankrike.

Idag ingår ytterligare en skidresearrangör, Team Benns Ski, och vår koncern heter nu SkiGroup och är en av Skandinaviens ledande alpina skidresearrangörer. Det innebär många stordriftsfördelar - inte minst att våra kunder nu har tillgång till ett ännu större utbud till ett ännu bättre pris. Men framförallt med samma personliga service som våra kunder känner sedan tidigare.

SkiGroup äger dessutom den webbaserade skidresebyrån Clickski.com. Koncernen har huvudkontor i Ringkøbing och sysselsätter 35 medarbetare i Ringkøbing och Göteborg. Därtill kommer 105 säsongsanställda skidguider. Säsongen 2012 reste fler än 40 000 skidresenärer med SkiGroup till österrikiska och italienska Alperna samt norska och svenska fjällen.

  

Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
och accepterar även medlemsvillkoren
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Skidresor 2015
Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresebyrå, koncernen SkiGroup. Vi erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna i Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se