Hitta hotell
 

Albana, lägenhet

Inkl. Ingen pension
poter

Appartement Albana består av 9 lägenheter av varierande storlek. Lägenheterna är omtyckta både av familjer och grupper som söker ett prisvärt boende med bra läge.

Läget
Albana ligger vid foten av bergets sluttning, med gångavstånd både till Livignos mysiga gågata och till närmaste släplift. Skidbussen stannar 100 meter från lägenheterna och till Doss 18 liften är det ca 400 meter. Granne med lägenheterna ligger en mataffär och på bekvämt promenadavstånd finns några av Livignos bästa restauranger.

Lägenheterna
De flesta lägenheter är nyligen renoverade och håller mycket hög standard, något av det bästa vi har i Livigno. Lägenheterna är ljusa, stora och ger plats för umgänge.

Lägenheterna på översta våningen, loftet, är ännu inte renoverade. Dessa lägenheter har en äldre och enklare inredning samt snedtak.

Till varje lägenhet finns ett eget låsbart skidskåp som är beläget i byggnaden intill.

Den hjälpsamma ägaren till lägenheterna bor själv i bottenvåningen av huset och är lätt att få tag på om ni skulle behöva hjälp med något.

Internet
Det finns tillgång till trådlöst internet i lägenheterna. Kostnaden är 10 € / vecka.

Övrigt

Vid incheckning erläggs en deposition på 200€ / lägenhet.

Hotell placering

Karta över Albana, lägenhet

Hotell fakta

Centrum:
800 m
Lift:
400 m
Uthyrning:
800 m
Skidbuss:
100 m
Affär:
150 m

Rabatter och tillägg

Tombädds-tillägg-1500 SEK

Faciliteter

Skidkällare, Dusch /WC, TV, Parkering, Internet,
 
 
Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se