Hitta hotell
 

Landhaus Habicher

Inkl. 1/2 pension
poter poter plus

Landhaus Habicher är ett enkelt och personligt pensionat med ett ultimat läge till liften. Passar utmärkt för dig som är ute efter ett prisvärt boende.

Läget
Med endast 50 meter till liften Nassereinbahn är läget helt perfekt, inte minst för dem som vill ha de bästa förutsättningar för att vara först till liften på morgonen. Centrum med butiker, restauranger och nöjesliv ligger också på bekvämt gångavstånd.

Hotellet
Pensionatet består av två byggnader, med varierad standard, som ligger precis intill varandra. Pensionatet har en egen liten mysig bar.

Rummen
Rummen är av enkel standard och samtliga rum har badrum med dusch och wc. I den äldre byggnaden har rummen fräscha renoverade badrum. Alla rum har tv och vissa av rummen även balkong. Totalt har vi 9 stycken rum fördelat på singelrum, dubbelrum och trebäddsrum.

Måltider
Frukost och middag är inkluderat i boendet. Varje byggnad har sin egen frukostsal, den ena inredd i typisk äldre tyrolerstil. Middagen serveras i grannhotellet Nassereinerhofs källarbar och består av en 3 rätters meny med salladsbuffé.

Internet
Nej.

Övrigt
Gratis parkeringsmöjligheter finns i mån om plats.

 

Hotell placering

Karta över Landhaus Habicher

Hotell fakta

Centrum:
850 m
Lift:
50 m
Uthyrning:
50 m
Skidbuss:
50 m
Affär:
800 m

Rabatter och tillägg

Tombädds-tillägg2900 SEK

Faciliteter

Bar, Skidkällare, Dusch /WC, TV, Telefon,
 
 
Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se