Hitta hotell
 

Skidresor med buss

Anslutningsbuss
Våra bussresor utgår från Öresundsterminalen i Malmö. Du har för de flesta bussavgångar möjlighet att boka anslutningsbuss från en av alla våra anslutningsorter runt om i Sverige. Anslutningsbussarna körs i 3 olika linjer med start i antingen Stockholm, Kalmar eller Göteborg. Läs mer om anslutningsbuss.

Läs mer om Öresundsterminalens faciliteter här www.oresundsterminalen.se

Avresa från Sverige, fredag
Din avresetid framgår av sidan "Anslutning" på din biljett. Du skall vara på plats senast 15 minuter före utsatt avgångstid.

Ankomst till Alperna, lördag morgon
Åker du buss till Österrike är du framme på resmålet på lördag morgon, vanligtvis mellan 07:00 och 09:00.

Åker du buss till Campitello, Canazei eller Alba vecka 8-11 är du vanligtvis framme mellan 10:00 och 12:00.
Vecka 52-7 och 12 är du framme redan mellan 07:00 och 09:00.

Åker du buss till Livigno ankommer du mellan 07:00 och 09:00. Undantaget är vecka 8 då du är framme mellan 11:00 och 13:00.

Avresa från Alperna, lördag eftermiddag
Bussarna avgår från Alperna lördag eftermiddag/kväll. Exakt avgångstid fås av din guide senast dagen innan hemresa.

Bussresan
Bussen kör via Öresundsbron till Köpenhamn och därefter vidare mot färjan i Rødby. Vi använder oss av moderna vilobussar. Bussen är ej utrustad med eluttag.

Bagage
Med hänsyn till bagageutrymme och bussens säkerhet får varje person max ha med sig: en väska (max 25kg), ett mindre handbagage, ett par skidor/en snowboard i fodral (får ej innehålla annat bagage då skidor/snowboard packas i en separat skidbox), en pjäxbag.

Mat
Medhavd mat och drickavaror får förtäras på bussen. Det kommer under vägen hållas planerade matraster då det finns möjlighet att köpa mat. Det är ej tillåtet att dricka medhavd alkohol på bussen.

Resor med SneXpressen
På vissa avgångar kör Lion Alpin med bussbolaget "SneXpressen". Var därför uppmärksam på att bussen i dessa fall kommer vara skyltad med "SneXpressen" och att Lion Alpins logo inte finns på utsidan av bussen. Vilket bussbolag som kör din avgång framgår av första sidan på ditt resebevis.

SneXpressen kör via Öresundsbron till Köpenhamn och därefter vidare mot färjan i Rødby. Det kan förekomma 4-5 uppsamlingsstopp för resenärer i Danmark på vägen mot färjan

På avgångar med SneXpressen kan vi dessvärre inte erbjuda anslutningsbuss då bussen utgår direkt från Öresundsterminalen i Malmö. 

Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se