Hitta hotell
 

Haus Peregrina, lägenheter

Inkl. Ingen pension
poter

Ett hemtrevligt och mysigt lägenhetsboende, perfekt för så väl små som stora familjer, par och grupper.

Läget
Lägenheterna ligger i Wagrains övre bydel med 250 meter till närmsta lift, 75 meter till skidbussen och ca 850 meter till Flying Mozart liften. Det populära badlandet "Wasserwelt" ligger ca 150 meter från huset. Vid bra med snö kan man åka skidor nästan hela vägen fram till dörren via en liten genväg från pisten.

Lägenheterna
4-5 personers lägenheter:
Ett sovrum med två till tre sängar (våningssäng eller 140cm säng), samt kombinerat vardagsrum/kök med dubbelsäng. DU/WC, kabel TV och balkong. Köket innehåller ugn, diskmaskin, kylskåp, frys och kaffemaskin.

6-7 personers lägenhet:
Ett sovrum med 3 enkelsängar samt kombinerat vardagsrum/kök med dubbelsäng samt DU/WC, kabel TV och balkong. köket innehåller ugn, diskmaskin, kylskåp med frysbox och kaffemaskin. Därutöver finns ett separat dubbelrum i korridoren med DU/WC. 

7 personers lägenhet:
Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med 3 enkelsängar samt DU/WC och kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa till två personer. Köket innehåller ugn, micro, diskmaskin, kylskåp, frys och kaffemaskin.

Måltider
Halvpension kan köpas till för 1200:- per person och består då av ett välkomstpaket med kaffe, smör, marmelad som levereras en gång samt daglig brödservice. Middag serveras i Hotel Kirchbodens mysiga källarbar några få meter från huset. Här serveras en god 3-rätters valbar meny samt en salladsbuffé.

Internet
Gratis trådlöst internet.

Övrigt
I huset finns en skidkällare. Sänglinne och handdukar är inkluderat i priset.  

Hotell placering

Karta över Haus Peregrina, lägenheter

Hotell fakta

Centrum:
1000 m
Lift:
250 m
Uthyrning:
1000 m
Skidbuss:
75 m
Affär:
400 m

Rabatter och tillägg

Tombädds-tillägg1500 SEK

Faciliteter

Skidkällare, Dusch /WC, TV, Telefon, Parkering, Barnmeny, Internet,
 
 
Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se