Ange barnens ålder
 
 

Hotel Kirchboden

Inkl. 1/2 pension
poter
Välj rum och boka

Hotel Kirchbodens hjärtliga och hemtrevliga stämning genomsyrar det fina hotellet och detta gör att många gäster väljer att komma tillbaka hit, år efter år.

Läget
Hotellet ligger i Wagrains övre bydel med 250 meter till närmsta lift, 50 meter till skidbussen och ca 850 meter till Flying Mozart liften. 

Hotellet
Hotel Kirchbodens danska värdpar hälsar er hjärtligt välkomna till deras fina hotell där de lägger ner stor vikt på god service.

Hotellet består av 3 byggnader som alla bjuder på en gemytlig Österrikisk stämning och inredning. Hotellets hjärta hittar du i den mysiga resturangen och källarbaren.

I hotellets wellnessavdelning kan gästerna njuta av en uppfriskande simtur i poolen efter dagens ansträngningar på berget. I ena hörnet av poolen finns det inbyggda massage strålar. Det är också möjligt att värma upp sig lite i bastun eller ångbastun, eller varför inte mjuka upp musklerna i hotellets infraröda bastu. På vardagar erbjuds massage mot avgift.

De yngre gästerna kan dessutom leka och busa i det nyrenoverade lekrummet i källaren som har olika leksaker, spel och en liten rutschkana.

Avsluta dagen med trevligt sällskap och härlig musik i hotellets "Mangei-Bar" där det också är möjligt att spela biljard och använda dart-maskinen. Här serveras spännande drinkar, öl och varma drycker för alla smaker. 

Rummen
Hotel Kirchboden har flera olika rumstyper i olika storlekar och utföranden, allt från enkelrum till rymliga familjerum. Alla rum är inredda i traditionell österrikisk stil. Alla rum har egen DU/WC, telefon, safetybox, hårtork och de flesta har även balkong. På rummen finns TV med många kanaler samt gratis tillgång till trådlöst internet. Rökning är inte tillåtet på hotellet, endast på balkongerna.

 

Måltider
I hotellets trevliga restaurang kan du njuta av atmosfären och starta dagen med en stor och varierande frukostbuffé. På kvällen serveras en 3-rätters meny från det österrikiska köket med valmöjligheter, en läcker salladsbuffé och bröd. Till barnen finns en speciell barnmeny för de som önskar.

Internet
Gratis trådlöst internet på hela hotellet.

 

Hotell placering

Karta över Hotel Kirchboden

Hotell fakta

Centrum:
1000 m
Lift:
250 m
Uthyrning:
1000 m
Skidbuss:
50 m
Affär:
400 m

Rabatter och tillägg

Extrabäddsrabatt-400 SEK
Enkelrumstillägg1500 SEK
Tombädds-tillägg3200 SEK
Tillägg för balkong200 SEK
Barnrabatt 2-15 år-2000 SEK

Faciliteter

Bar, Pool, Skidkällare, Dusch /WC, Bastu, Ångbastu, TV, Telefon, Barnmeny, Lekrum, Wellness, Internet,
 

Ändra dina sökval här

 
 
 
Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
och accepterar även medlemsvillkoren
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Skidresor 2015
Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresebyrå, koncernen SkiGroup. Vi erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna i Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se