Ange barnens ålder
 
 

Många svenskar talar sig varma om nöjeslivet och den mysiga byn. Men kanske ännu mer känt är grannbyn Kaprun med glaciären Kitzsteinhorn, som erbjuder bra natursnö och oförglömlig skidåkning året runt.

Offpist med bergsguide

Vill du följa med ut där kropp och själ möter utmaning, dramatisk natur och ser vita bergstoppar så långt ögat räcker? Vi erbjuder en unik möjlighet för en upplevelse utöver det vanliga, som garanterat blir något du kommer att minnas.
 

I samarbete med Highup Alpin Sport erbjuder vi våra gäster i Bad Gastein, Zell am See och Saalbach. Och i samarbete med Piste to Powder erbjuder vi våra gäster i St Anton en offpist-upplevelse med en cetificerad bergsguide.

missa inte

Offpistvecka i St Anton vecka 12

Vecka 12 kommer vi ha fullt fokus på offpistskidåkning i St Anton, nedan ser du några fördelar vi erbjuder dig som bokar resa till St Anton vecka 12.

- Boka skidhyra Platin till Vip priset (spara 204:- på 6 dagar, 248:- på 7 dagars skidhyra) och få möjlighet att testa alla feta offpist skidor. Du kan byta till en ny modell varje dag om du vill.
- Om du skulle förälska dig i ett par av offpistskidorna och vill köpa den modellen när veckan är över så ger skiduthyrningen 80 euro i rabatt på priset.
- Gäster som inte hyr skidor, får 10% rabatt om de köper skidor hos skiduthyrningen.
- Piste To Powder erbjuder guideade turer med certificerade bergsguider för 90 euro per dag. (ordinariepris 100 euro per dag).
- Alla som bokar en eller flera dagar med bergsguide, får en kvällskurs gratis med fokus på lavin teori.
 
 
 

Stäng
Få ett personligt erbjudande!
Det finns mycket att välja på i vårt sortiment av skidresor och vi hjälper dig mer än
gärna att hitta just det som passar dig. Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.Ja tack, jag vill också gärna ha Lion Alpins nyhetsbrev med bra erbjudanden
och accepterar även medlemsvillkoren
Sofia Mattsson
Reserådgivare
Få ett personligt erbjudande! Tryck här

Skidresor 2015
Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresebyrå, koncernen SkiGroup. Vi erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna i Österrike och Italien.

Resmål i Italien

Upplevelser

ALPERNA TILL FJÄLLPRISER

Tel: +46 (0)31 - 16 59 00 | Fax: +46 (0)31 - 75 95 551 | E-post: info@lionalpin.se