Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

Hos oss på Lion Alpin bokar du enkelt din resa med transport och boende på ett och samma ställe. Vi erbjuder söka skidresa här på vår hemsida eller ta kontakt med oss för att få tips på resmål som passar just dig. Vi har stor kunskap på våra resmål och kan tipsa om vad som passar din skidåkning och dina önskemål bäst.

Hos Lion Alpin kan du också boka familjeresa, gruppresa eller ungdomsresa - vi hjälper dig att skräddarsy just din skidresa efter dina önskemål! Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar någon av våra reserådgivare dig.

En skidresa är ju så mycket mer än att bara åka skidor! Lion Alpins mål är att din skidresa ska bli just så bra som du förväntar dig när du bokar din resa hos oss. Varje dag ska bli en härlig upplevelse av fantastiska skidturer, god mat, avkopplande after ski och ett värdefullt minne att ta med hem. Därför jobbar vi hela tiden på att bli ännu bättre på att utveckla våra resmål!

För ännu mer inspiration och information, beställ gärna vår katalog eller kontakta oss på tel. 031-16 59 00. Välkommen att boka skidsemestern hos oss på Lion
Alpin!

Lion Alpin logo