Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Alba, Italien Italien

 

Nedan hittar du vårt utbud av boende i Alba och närliggande orten Canazei, Italien. Vi erbjuder boende på hotell, pensionat eller lägenhet. Välj det boende som passar dig bäst genom att enkelt jämföra avstånd till lift, uthyrning, skidbuss och andra faciliteter. Vid varje boende har vi listat tre fördelar med just det hotellet, pensionatet eller lägenheten. Allt för att göra det enkelt för dig att välja rätt hotell i Alba.

Hitta ditt boende i Alba

Tassarna fungerar som rekommendation från oss på Lion Alpin. Eftersom det är vår egen bedömning behöver den inte stämma överens med hotellets kategorisering från den lokala turistmyndigheten i Alba. Vår bedömning är grundad på det generella helhetsintrycket avseende service och atmosfär, avstånd till lift och centrum, rummets standard och övriga faciliteter på hotellet. Du kan enkelt använda tassarna som riktlinje vid val av boende i Alba. Är du nyfiken på vad andra gäster säger och tycker om boendet kan du enkelt ta del av det, tillsammans med ytterligare information, på boendets egna sida. Vi på Lion Alpin är nöjda när du är nöjd, därför hjälper våra reserådgivare gärna till att välja rätt boende för dig.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin