Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Alba, Italien Alba, Italien

 

Nedan hittar du vårt utbud av boende i Alba och närliggande orten Canazei, Italien. Vi erbjuder boende på hotell, pensionat eller lägenhet. Välj det boende som passar dig bäst genom att enkelt jämföra avstånd till lift, uthyrning, skidbuss och andra faciliteter. Vid varje boende har vi listat tre fördelar med just det hotellet, pensionatet eller lägenheten. Allt för att göra det enkelt för dig att välja rätt hotell i Alba.

Tassarna fungerar som rekommendation från oss på Lion Alpin. Eftersom det är vår egen bedömning behöver den inte stämma överens med hotellets kategorisering från den lokala turistmyndigheten i Alba. Vår bedömning är grundad på det generella helhetsintrycket avseende service och atmosfär, avstånd till lift och centrum, rummets standard och övriga faciliteter på hotellet. Du kan enkelt använda tassarna som riktlinje vid val av boende i Alba. Är du nyfiken på vad andra gäster säger och tycker om boendet kan du enkelt ta del av det, tillsammans med ytterligare information, på boendets egna sida. Vi på Lion Alpin är nöjda när du är nöjd, därför hjälper vår reserådgivare gärna till att välja rätt boende för dig.

 

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinformation

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Utsläppas inom den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier

Låt oss göra jobbet åt dig!

Vill du ha ett reseförslag på den perfekta skidresan skickat till dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar

031-16 59 00
Lion Alpin logo