Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Bad Gastein pistkarta (Klicka på kartan)

    

    

Bad Gastein är en utav Österrikes och Alpernas mest populära orter, inte minst bland oss svenskar. Den gamla kurorten bjuder på skidåkning i hela fyra olika skidområden i Gasteinerdalen, med allt från skogsåkningen i Dorfgastein till högalpin åkning i Sportgastein längst in i dalen. Här hittar allt från offpistentusiaster till barnfamiljer sina favoritområden. 

Bad Gasteins fem skidområden

Oavsett vad du söker kan du hitta ”ditt” område i Gasteinerdalen. Närmast byn ligger Stubnerkogel som hänger ihop med Bad Hofgastein och erbjuder ett brett utbud av pister med en god variation. Vill man ha det lugnt med lite mindre folk är Graukogel ett bra alternativ då inte lika många hittar hit, man hittar inte så många pister, men de som är där är riktigt bra.

För åkaren som vill ha en riktig utmaning rekommenderar vi Sportgastein, där du hittar högalpin åkning och även riktigt bra möjligheter för offpist.

I Dorfgastein hittar du ett barnvänligt och gemytligt område, med goda möjligheter för skogsåkning i granskogen, detta hänger ihop med Grossarl på andra sidan av berget. Alla områden tar man sig enkelt till med buss, som självklart ingår när man har liftkort.

En del av Ski Amadé

Bad Gastein är en del av Ski Amadé som är ett samarbete mellan ett antal skidorter i Alperna, där samma liftkort kan användas överallt. Här har du med andra ord fantastiska möjligheter att fånga upp ännu fler skidorter i din samling med samma liftkort. I Ski Amadé ingår bland annat Wagrain, Schladming, Flachau och Zauchensee.  

  • Filter:
Få vägbeskrivning

Andra har även kollat på

031-16 59 00
LionAlpin