Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL LINDENHOF

Guideteamet i Bad Gastein vill gärna hälsa er välkomna hit! Vi kan träffas på ert hotell var morgon eller kväll. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer. När vi är på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang och få besvarat eventuella frågor. Vi berättar gärna om våra personliga tips och ser framemot att höra om era upplevelser i backen. Vårt veckoprogram finner ni på min bokning, hemsidan och på infotavlan på hotellet. 

Härunder har vi samlat lite praktisk information om ert hotell samt generell info om Bad Gastein.

Ankomst: Det är möjligt att förvara bagaget på hotellet vid tidig ankomst. Nyckeln till rummet får ni utlevererad i receptionen efter kl. 15:00. Det är möjligt att tillköpa frukostbuffé i receptionen för 9€.

Frukost: Serveras mellan 07:30-10:30.

Reception: Har öppet mellan 08:00-11:00 och 16:00-19:00.

Bar: Har öppet 16:00-19:00.

Bastu: Bastun har öppet från 15:00-20:00. Det finns möjlighet att få extra handdukar i receptionen.

Avresa: Rummet ska vara tomt senast kl. 10:30. Bagaget kan förvaras på hotellet. Dagen före avresa finner ni avresetid på hotellet. Vid tidig avresa är det mycket viktig att checka ut dagen före avresa, då receptionen först öppnar klockan 08:00.

Skidkällare: Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet. Så pjäxor, skidor, snowboards osv. ska bevaras i skidkällaren.

Liftkort: Du får utlevererat liftkort av dina guider. Det är viktigt att spara liftkortets spärrnummer. Spärrnumret är markerat med en *. Noteras detta kan ni, vid borttappat liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad.

Liftarna: Liftarna i Bad Gastein är öppna mellan 08:30-16:00.

Skiduthyrning: Skiduthyrningsbutikerna heter Gastein Sport och First Descent. Gastein Sport är beläget ca 50 meter söder öm Euro Spar. First Descent bredvid Shell. Har ni beställt skidhyra hemifrån går ni till skiduthyrningsbutikerna och säger ert namn för att hämta ut er utrustning.

Skidskola: Har ni beställt skidskola finns det en voucher på er mail med en QR-kod, denna ska tas med upp på berget. Mötesplats för skidskolan står på vouchern.

Skidbuss: Närmsta busshållplats ligger ca 50 meter från hotellet. Skidbussarna går varje halvtimme mellan 08:00-18:00. Du åker gratis med liftkort.

Wifi: Gratis

Nattingång: Efter kl 24 skall nattingång användas med hjälp av nyckelkort

Guiderna är din garanti för en skidsemester utan problem. Därför är vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig och besvara dina frågor.

Du kan komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.

Servicetelefon: +45 53 65 97 50

Skriv gärna ner numret eller sparat det på din telefon, så har du det alltid inom räckvidd ifall du får behov för det.

Vi är ser framemot att ge er en skidresa i särklass!

Med vänlig hälsning Guideteamet i Bad Gastein.

 

031-16 59 00
LionAlpin