Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Bad Gastein, Österrike Österrike

 

Nedan hittar du vårt stora utbud av hotell i Bad Gastein, Österrike. Här finns boende som passar alla, oavsett önskemål. Välj det hotell som bäst stämmer överens med dina preferenser. Vill du ha ett hotell utrustat med wellnessavdelning, som är liftnära eller har källarbar, i Bad Gastein är möjligheterna till rätt boende stora. Du kan enkelt jämför avstånd till lift, uthyrning och skidbuss nedan. För er som reser som skol- och ungdomsgrupper erbjuder vi prisvärt ungdomsboende i Bad Gastein.

 

Hitta ditt boende i Bad Gastein

Du kan enkelt använda tassarna som riktlinjer i valet av hotell i Bad Gastein. Tassarna har vi på Lion Alpin skapat baserat på vår egen bedömning av hotellets helhetsintryck, faciliteter på hotellet, standard på rummen och närhet till lift och centrum. Är du nyfiken på vad andra gäster tycker om vårt boende kan du enkelt klicka in på hotellets specifika sida och ta del av deras betyg och upplevelse. Har du frågor eller vill ha hjälp att välja boende i Bad Gastein är du varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin