Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Bad Gastein

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

 

 

Anton - dansk guide

Jeg hedder Anton og er 27år gammel og skal i denne sæson være i Bad Gastein Til dagligt er jeg uddannet elektriker og har arbejdet med det i lidt over 5 år. Havde dog brug for at prøve noget andet og da jeg er vild med at så på ski og snowboard var valget ikke svært at tage om at søge afsted som skiguide for sæsonen. Når jeg ikke står på ski og snowboard, ja så spiller jeg ishockey, løber lange ture og hygger med venner og familie. Mit team og jeg glæder os til at se jer her i Bad Gastein.

 

 

Astrid - svensk guide

Mitt namn är Astrid Murray, jag är 20 år och kommer från Karlstad. I år kommer jag tillsammans med mina två kollegor jobba i Bad Gastein och jag är supertaggad! Några av mina största intressen utöver skidåkning är dans och truppgymnastik som jag hållit på med i många år, både som utövare och tränare. När jag inte är i BG jobbar jag på Stadium hemma i Karlstad, eller så befinner jag mig i England där jag har både släkt och vänner.

Detta blir mitt första år som guide men jag står inte helt ovetandes. Hela mitt liv har jag velat bli guide och det är tack vare mina föräldrar. De träffades i Bad Gastein när min mamma var guide för just Lion Alpin, så jag har hört ett och annat om hur livet i Alperna kan se ut. Jag har höga förväntningar på säsongen och tror att vi tillsammans med våra fantastiska gäster kan göra detta till Alpernas bästa säsong någonsin. Ses i pisten!

 

 

Anne - dansk guide

Hej alle sammen

Jeg hedder Anne Kibsgaard og jeg er 20 år gammel. Jeg har boet Støvring næsten hele mit liv sammen med min mor, far og bror, men over det kommende stykke tid skal jeg selvfølgelig bo i Bad Gastein og møde en masse af jer gæster, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Derudover har jeg spillet fodbold og håndbold lige siden jeg var 4-5 år gammel og har derfor brugt rigtig mange timer på banen og med en bold. Over de sidste 4 år har jeg arbejdet 3,5 år i Bilka Skalborg og et halvt år på et plejehjem for demente. Men nu er jeg altså trukket i skiguide uniformen og mit team og jeg står klar med åbne arme for at tage imod jer!

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin