Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Bad Gastein

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

 

 

Ida (Destinationschef)

Mit navn er Ida, jeg er 23 år gammel og kommer fra Aarhus. I år tager jeg hul på min tredje sæson, og denne gang i fantastiske Bad Gastein. Det er altså mit tredje år som guide, et job som jeg virkelig elsker og ligger både krop og sjæl i.

Jeg er en meget smilende, snakkesalig og energisk pige med masser af gåpåmod. Jeg elsker at have flere bolde i luften, og er altid frisk på en snak om vind og vejr. Jeg har en stor passion for skiløbet, Alperne og det at rejse, og jeg glæder mig til at vise jer det hele.

Jeg ser frem til at møde jer og være med til at give jer en uforglemmelig skiferie. Vi ses i Bad Gastein.

 

 

Mathilda


Hej! Jag heter Matilda. Jag är 19 år gammal, och kommer från Jönköping. Jag har länge drömt om att vara vara guide i Österrike och står nu inför min första säsong och kommer att vara i Bad Gastein!

Jag är en glad tjej som har lätt till skratt, jag älskar att resa och upptäcka nya saker. I många situationer är jag väldigt modig och älskar att ta mig an utmaningar där jag inte riktigt vet vad det innebär.

Skidåkning ligger mig varmt om hjärtat, jag ser verkligen fram emot att träffa dig och få visa Österrikes absoluta bästa del, Bad Gastein!

 

 

Jonathan

 

Hej. Mitt namn är Jonathan Persson, jag är 22 år gammal, jag är från Vellinge i Skåne, Sverige. Jag gör min första säsong som guide här i Bad Gastein och ser verkligen fram emot det.

Jag är en kille med mycket positiv anda. Jag har nästan alltid ett leende på läpparna och är en person som alltid vill hjälpa till. Jag har även en stor passion för skidåkning och det allmänna alplivet. Detta har haft sedan jag var liten.

Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla. Tillsammans ska vi se till så ni får en oförglömlig resa! Ses i Bad Gastein!!

 

 

Mathias

 

Hej, mit navn er Mathias. Jeg er 20 år gammel og fra Kolding. Jeg er et meget aktivt menneske - i Danmark spiller jeg både fodbold og håndbold.

Skisport er dog min helt store passion, derfor har jeg det meste af mit liv vægtet skiferie over sommerferie. Det har længe været en drøm for mig at kombinere mit arbejde med min passion for ski, hvilket jobbet som skiguide sidste år i Canazei i Italien gav mig mulighed for.

I år stå den på Bad Gastein og Østrig som er det jeg forbinder med en ’rigtig’ skiferie. Vi ses i Bad Gastein.

 

 

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo