Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Philip - Lion Alpins bloggare från Canazei

Philip - Lion Alpins bloggare från Canazei

fredag d. 10. januari 2014

Hej och välkomna till Italien! Mitt namn är Philip, det är jag som under säsongen kommer att ge er en inblick i vad som händer på Lion Alpins destinationer i Italien, med Canazei i fokus. Innan jag började mitt arbete som guide hade jag aldrig varit på en skidresa i Italien, lite drygt två år senare sitter jag här på balkongen och kikar ut över det som har kommit att bli mitt andra hem.

Philips tredje säsong i Canazei

Under min tredje säsong här i Canazei vill jag genom bloggen ge er en möjlighet att uppleva denna mysiga by, med sitt tillhörande enorma skidsystem. Utöver byn och skidåkningen ska ni inte bli förvånade om jag ägnar några rader åt någon av områdets många restauranger och ger er en inblick i guidernas vardag. 

Jag ser fram emot en spännande vinter, fylld med skidåkning och nya upplevelser.

Arrivederci!


031-16 59 00
LionAlpin