Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Emilia - Lion Alpins bloggare från Schladming

Emilia - Lion Alpins bloggare från Schladming

tisdag d. 07. januari 2014

Bloggare från Schladming

Hej! Mitt namn är Emilia och jag kommer blogga från Schladming under säsongen. Jag arbetar som guide i Schladming och mina inlägg kommer således handla om allt roligt som händer här nere i Alperna, speciellt från Schladming. Det kommer uppdateringar både om arrangemangen vi håller, men såklart även om afterski och skidåkning. 


För 2 veckor sedan kom de första gästerna till oss i Schladming. Det var såklart spännande, men även riktigt roligt. Vi arrangerade julkälkning under dagen på julafton och lite jultraditioner på Hotel Planai under kvällen som blev väldigt uppskattat. Vem säger nej till att jultomten kommer på besök med sin säck och lite dans runt julgranen till både svensk och dansk skönsång? 

Det kändes sorligt att säga adjö till alla gäster man haft första veckan, men lika fort fanns det ännu fler nya gäster som man skulle träffa. För en vecka sedan var det nyårsafton, då höll vi en nyårspicknick med över 100 gäster ute i djupsnön. Det var utgrävt en bar, buffé och sittplatser där alla gästerna satt och njöt i solskenet. Under kvällen arrangerade vi nyårsfirande på Hohenhaus Tenne som avslutades med en härlig vy av fyrverkerier.

Det har varit två riktigt härliga veckor att starta sin säsong med och troligtvis blir de resterande lika fantastiska! 


031-16 59 00
LionAlpin