Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Dag 1: Ankomstdagen.

Dag 1: Ankomstdagen.

måndag d. 12. januari 2015

Rebecca och Frida i Alperna dag 1

Hej! 


Vi heter Rebecca och Frida och kommer tillbringa en vecka i Schladming med Lion Alpin. Vi kommer att fotografera och skriva om aktiviteter samt annat vi gör på dagarna. Vi tänker också dela med oss av plus och minus med resan och även tipsa om saker som kan göra resan så bra som möjligt för er som ska åka hit.

Flygresan till Österrike gick väldigt smidigt och direkt vid utgången från flygplatsen i Salzburg blev vi välkomnade av Lion Alpinare. De gav oss anvisningar om vart vi skulle och sedan var det bara att sätta sig på transferbussen till hotellet. På resan dit fick vi information om saker som var bra att veta genom en av guiderna.

Väl framme vid hotell Planai fick vi en liten goodiebag som innehöll pistkarta, lipsyl och information om aktiviteterna som man kan ta del av.

Vårt hotellrum var inte färdigt för oss vid ankomsten. Vi gick därför en sväng in till stan och åt en riktigt god Österrikisk pizza.

När vi väl var incheckade och klara tog vi vår första åktur i backen. Vi kom dock upp ganska sent så det blev bara en kort åktur för att sedan återvända till hotellet för en god nattsömn.


Dagens plus:

*Det är nära till allting. (Precis under hotellet ligger mataffären och i samma hus ligger också skiduthyrningen. Precis över gatan ligger liftarna).

*Trevliga guider.

*Smidigt med startkittet (goodiebagen).

Dagens minus:

* Vi har haft otur med WIFI på vårt rum då detta inte fungerar här. Det fungerar i övriga uppehållsrum på hotellet men blir segare när alla loggar på samtidigt på eftermiddagarna.

*Allting står på Tyska. Till exempel menyn på hotellet. (Ett smart tips är därför att ta med en tysk ordbok).
 


031-16 59 00
LionAlpin