Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Nya lägenheter i Zauchensee

Nya lägenheter i Zauchensee

Johan Edsler - måndag d. 19. september 2016

Nya liftnära lägenheter i Zauchensee

På 1350 meters höjd ligger den mysiga byn Zauchensee som vi blev förälskade i under förra säsongen. Då orten är relativt okänd är liftköer inget problem och man har gott om utrymme för att lägga breda carvingsvängar hela dagarna. Byn andas skidåkning och ett flertal av Österrikes mer kända åkare har genom åren spenderat en hel del träningstid här. Åkningen är härligt varierad och det finns verkligen något för alla. Om du är puderälskare finns det gott om möjligheter utanför markeringarna.

Lungt och mysigt för familjer

Zauchensee är en mycket liten och lugn ort. Du ska inte hit om oumpa bumpa och pjäxdans på afterskin är din melodi. Hit åker primärt familjer och par som vill åka så mycket skidor som möjligt och njuta av lugnet på kvällarna.
Till den här vintern är vi stolta att kunna presentera två helt nya lägenheter som komplement till vårt Hotel Enzian. De står färdiga 1 december 2016 och är byggda för att behålla så mycket alp-charm som möjligt samtidigt som de är moderna och välutrustade. Standarden är mycket hög och de är på hela 120 kvadratmeter styck. Lägenheterna har även en rejäl terrass i söderläge där man kan slappna av efter en lång dag i backen. Rummen är stora och det finns bra sociala gemensamma ytor där man kan spela spel eller bara socialisera på kvällarna. Köken har alla bekvämligheter man kan tänkas behöva.
För den som inte vill laga mat går det att köpa till vår mycket uppskattade halvpension på Hotel Enzian till ett förmånligt pris.

Så om du helst bor i lägenheten när du reser till Alperna kan detta vara ett utmärkt alternativ!

Läs mer om Edelweiss Alm här


Skrivet av Johan Edsler

031-16 59 00
LionAlpin