Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Wagrain: Vad du kan göra efter skidåkningen?

Wagrain: Vad du kan göra efter skidåkningen?

Johan Edsler - torsdag d. 12. februari 2015

Dagens sista åk och du är på väg nerför backen med eftermiddagssolen som skiner över de snöklädda Alperna. Kroppen är trött efter dagens fantastiska skidupplevelser, men ingen har lust att bara avsluta dagen när skidorna ställs in för natten. Men vad gör man egentligen utan skidor när man är på skidsemester? 

Afterski:


Först och främst bör dagen få en ordentlig avslutning med en afterski. Njut av stämningen, musiken och en kopp varm choklad eller österrikisk öl. Pusta ut och dela dagens upplevelser med andra skidåkare. Det finns också möjlighet till dans på bordet om benen orkar. Vi rekommenderar Kuhstall som ligger vid Flying Mozart liften.

Vattenland och lekrum:

Både Grafenberg Resort och Kirchboden har pool på hotellet så det finns stora möjligheter till vattenlek om det finns energi kvar som behöver göras av med. Alla hotellen har lekrum med t.ex. playstation och ritbord. I Wagrain finns även ett mindre vattenland med bl.a. rutschkana. 

Wellness:

Behöver du som förälder lite extra avkoppling finns det möjlighet till detta på hotellens spa- och wellnessområden. Låt dagens upplevelser sjunka in och låt kroppen slappna av.

Kälkåkning:

Vad sägs om att susa ner för en 7 km lång backe på kälke?  Det är något annat än den svenska kälkåkning. Alla kan vara med – kälke är inte bara för barn.

Skridskoåkning:

Har ni en liten isprinssessa eller hockeyspelare i familjen finns det goda möjligheter att flyga fram på Wagrains isbana.

Kvällsskidåkning:

Om du inte har fått nog av skidåkningen trots att solen har gått ner har du möjlighet att med eller utan guide fortsätta skidåkningen i Flachau. Det är något speciellt med att susa nerför backen i tystnaden och mörkret, när backarna lyses upp av stjärnorna och snön knastrar under skidorna.

Mys hemma:

Det kan vara skönt att bara koppla av tillsammans med familjen på rummet eller i lägenheten. Att prata om dagen som varit och planera morgondagens skidåkning på liftkartan. Spela spel, titta på en film och bara koppla av.

Så även om skidåkningen är slut för dagen finns det mycket att välja på. Ta tag i guiderna på hotellet, de ordnar gärna aktiviteter om det finns folk som vill vara med.

Du har även möjlighet att följa veckoschemat på vår hemsida när du är borta.


Skrivet av Johan Edsler

031-16 59 00
LionAlpin