Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Skidresor till Campitello - Mitt i Dolomiterna Italiens flagga

Se hotell och boka resa

Pistfakta
331 km
737 km
152 km
3250 m (Topp) 1460 m (Stad)
Destinationsfakta
Byns höjd:
1460 m
Högsta åkhöjd:
3250 m
Längsta nedfart:
13 km
Total pistlängd:
1220 km
Längdskidor:
80 km
Off-Pist:
Ja
Antal liftar:
458
Storkabinliftar:
25
Kabinliftar:
48
Sittliftar:
185
Ankarliftar:
200
Liftkap. / timme:
550000
Transfertid:
2,5-4 timmar

Upplev vintern i Campitello i ett av Lion Alpins hotell. I Campitello erbjuder vi ett stort utbud av hotell för dig som söker en riktig alpkänsla. Våra boenden håller alltid en hög standard för att du ska trivas och många av våra boenden ligger granne med liften. Campitello är mysig liten by som ligger strax innan Canazei i Val di Fassa dalen. Hit åker du som vill njuta av skidåkning, äta gott och koppla av. 

Skidresor till Campitello

Byn är uppdelad i två delar, en österrikisk del med kullerstensgator och smala gränder och en nyare del med större hotell. Efter en fartfylld dag i pisten är det skönt att återvända till den mysiga atmosfären i byn. Afterskin går i lugnt Campitello-tempo med eftersnack om dagens skidäventyr över ett glas av den lokala specialiteten Bombardino, toddy med ägglikör, whisky och mjölk.

Bo mitt i Dolomiti Superski

Många menar att kabinen i Campitello ger dig det absolut bästa utgångsläget för en dag fylld av skidåkning. Liften tar dig upp till skidområdet Col Rodella, som är Campitellos del av Dolomiti Superski. I ett av världens största skidområden finns det ständigt nya områden att upptäcka, 1200 km pist gör att många väljer att återvända för att prova nya outforskade områden.

Kulinariska upplevelser i Italien

I Campitello finns många trivsamma restauranger och barer. Inne bland de små gränderna gömmer sig den omtalade restaurangen Mini och semesterns mest storslagna smakupplevelse. Här serverar Franco & Patricia utsvultna skidåkare traktens specialiteter. I stenugnarna på La Cantinetta och Olimpic kan du njuta av de godaste italienska pizzor du kan tänka dig. Det italienska köket är en upplevelse i sig.

En skidsemester till Campitello kommer garanterat ge dig skidminnen du kan leva på länge.
  

Andra aktiviteter i Campitello

Till Campitello åker du som vill ha ut de mesta av skidåkningen, det är sällan kö i Campitellos liftsystem och både i pisten och i byn finns det gott om fantastiska Italienska restauranger att njuta av, det räcker att man går ut på byns gator så hittar man en mängd olika restauranger att välja mellan. 

En rekommendation för dig som uppskattar god Grappa, likörer, viner och mousserande vin är ett besök till Enoteca la Scaletta. En butik i Campitello byn som erbjuder egenproduktion av både Grappa och likörer. Det serveras även delikatesser och du får mer än gärna köpa med dig deras produkter hem! Butiken har funnits i Campitello sedan 1968 och är verkligen värt ett besök. 

En lite mer fartfylld aktivitet utanför skidåkningen är ett besök till Dolmiti Action, en äventyrspark belägen i Campitello stad där du kan gå eller springa hinderbana! barnsligt roligt för både stora och små!

I Campitello finns det också möjlighet att rida på hästar, på Charlotte horse riding ASD får du som besökare möjlighet att prova på ridning i fantastisk natur. Charlotte Horse Riding Asd kommer ursprungligen från idén att rädda hästar med problem som fallit offer för kränkningar, Charlottes mission är att ge dem ett liv fullt av kärlek och rätt omsorg. Det är ett fantastiskt ställe som verkligen är värt ett besök. 

Populära hotell i Campitello

Park Hotel & Club Rubino, Canazei

Halvpension
 • Stort hotell
 • Nära liften
 • Wellnessavdelning
Priset inkluderar:
 • Boende
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Trygghetsgaranti
 • Skidgaranti
 • Inkl. turistskatt
 • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin