Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Skidresor till Campitello - Mitt i Dolomiterna Italiens flagga

Se hotell och boka resa

Pistfakta
331 km
737 km
152 km
3250 m (Topp) 1460 m (Stad)
Destinationsfakta
Byns höjd:
1460 m
Högsta åkhöjd:
3250 m
Längsta nedfart:
13 km
Total pistlängd:
1220 km
Längdskidor:
80 km
Off-Pist:
Ja
Antal liftar:
458
Storkabinliftar:
25
Kabinliftar:
48
Sittliftar:
185
Ankarliftar:
200
Liftkap. / timme:
550000
Transfertid:
2,5-4 timmar

Upplev vintern i Campitello i ett av Lion Alpins hotell. I Campitello erbjuder vi ett stort utbud av hotell för dig som söker en riktig alpkänsla. Våra boenden håller alltid en hög standard för att du ska trivas och många av våra boenden ligger granne med liften. Campitello är mysig liten by som ligger strax innan Canazei i Val di Fassa dalen. Hit åker du som vill njuta av skidåkning, äta gott och koppla av. 

Skidresor till Campitello

Byn är uppdelad i två delar, en österrikisk del med kullerstensgator och smala gränder och en nyare del med större hotell. Efter en fartfylld dag i pisten är det skönt att återvända till den mysiga atmosfären i byn. Afterskin går i lugnt Campitello-tempo med eftersnack om dagens skidäventyr över ett glas av den lokala specialiteten Bombardino, toddy med ägglikör, whisky och mjölk.

Bo mitt i Dolomiti Superski

Många menar att kabinen i Campitello ger dig det absolut bästa utgångsläget för en dag fylld av skidåkning. Liften tar dig upp till skidområdet Col Rodella, som är Campitellos del av Dolomiti Superski. I ett av världens största skidområden finns det ständigt nya områden att upptäcka, 1200 km pist gör att många väljer att återvända för att prova nya outforskade områden.

Kulinariska upplevelser i Italien

I Campitello finns många trivsamma restauranger och barer. Inne bland de små gränderna gömmer sig den omtalade restaurangen Mini och semesterns mest storslagna smakupplevelse. Här serverar Franco & Patricia utsvultna skidåkare traktens specialiteter. I stenugnarna på La Cantinetta och Olimpic kan du njuta av de godaste italienska pizzor du kan tänka dig. Det italienska köket är en upplevelse i sig.

En skidsemester till Campitello kommer garanterat ge dig skidminnen du kan leva på länge.
  

Populära hotell i Campitello

Park Hotel & Club Rubino, Canazei

Halvpension
  • Stort hotell
  • Nära liften
  • Wellnessavdelning
Priset inkluderar:
  • Boende
  • Halvpension
  • Liftkort
  • Guideservice
  • Trygghetsgaranti
  • Skidgaranti
  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
Lion Alpin logo