Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

Program för 5 dagars Skidsafari

Dag Program
Lördag – Ankomstdag Ni inkvarteras i Canazei där våra guider hjälper er hitta ert boende.
OBS. Inkvarteringen är ospecificerad, ni kan komma att dela rum med flera andra på skidsafarin.
Söndag Fri skidåkning i Superski Dolomiti. Ni är välkomna att följa med våra guider på deras pistvisning. Det hålles ett informationsmöte på kvällen, exakt tidpunkt får ni veta när ni kommer till Canazei.
Måndag – skidsafari dag 1 Dagens tur går till Alba/Pazza mot Lucie/St. Pellegrino-området.
Dagen slutar i St. Pellegrino, där vi övernattar.
Tisdag – skidsafari dag 2 Dagens tur tar oss mot Civetta, där vi åker hela dagen.
Dagen slutar med att vi tar bussen vidare mot 5 Torri, där vi övernattar.
Onsdag – skidsafari dag 3 Vi tar ett par turer på egen hand i 5 Torri området innan vi hoppar på bussen till Cortina där vi sen spenderar hela dagen. I slutet av dagen tar vi bussen mot Lagazuoi, där vi övernattar.
Torsdag – skidsafari dag 4 Vi går upp tidigt för att njuta av soluppgången och de orörda pisterna från Lagazuoi. Denna dag bjuder på både tolkning efter häst och ett tåg. Vi åker via La Villa mot Ortizei där vi slutligen övernattar.
Fredag – skidsafari dag 5 Sista dagen njuter vi ordentligt av åkningen från Ortizei till Canazei. Fem dagars härlig skidåkning avslutas med den klassiska skogspisten ner till Canazei där vi till sist avslutar turen med en skön afterski.
Här får ni sen tillgång till er boende som än en gång är ospecificerat och ni kan komma att bo med andra deltagare på skidsafarin.
Lördag – resdag Du kommer under fredagen få avreseinformation för när din buss lämnar Canazei. Har man en sen avresa hinner man med lite sista skidåkning innan det är dags att bege sig hemåt.

 Programmet är preliminärt och vissa ändringar av rutten kan ske.  • Filter:
Lion Alpin logo