Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Program för 5 dagars Skidsafari

Dag Program
Lördag – Ankomstdag Ni inkvarteras i Canazei där våra guider hjälper er att hitta ert boende. Välkomstmöte på kvällen. OBS. Inkvarteringen är ospecificerad, ni kan komma att dela rum med flera andra.
Söndag Gemensam skidåkning för de som önskar. Planen är att åka Panoramaturen som går till Alba och Pozza de Fassa.
Måndag – skidsafari dag 1 Vi åker skidor hela dagen, över till Alleghe och vidare till 5 Torri där vi övernattar. Där finns det en badtunna utomhus som är bokad för oss så ta med badkläder. Badtunnan kostar totalt 180 euro som vi delar på alla som vill vara med (ingår ej i priset). Det kommer att serveras något gott att äta i badtunnan medan vi njuter av den vackra utsikten och solnedgången.
Tisdag – skidsafari dag 2 Skidåkning i 5 Torri och Cortina. Därefter tar vi bussen till Lagazoui där vi kommer att tillbringa natten på Rifugio Lagazoui. Här finns det möjlighet att använda bastun till en kostnad av 12 euro.
Onsdag – skidsafari dag 3 Vi åker skidor från Lagazoui och runt det berömda Sella massivet. Vi åker delar av Sella Ronda och sedan kör vi mot Ortesei där vi tillbringar natten.
Torsdag – skidsafari dag 4 Vi går upp tidigt för att vara först ut i den 10,5 km långa pisten Lalongia. Vi njuter av åkningen i Ortisei på förmiddagen och sedan beger vi oss mot Canazei och vidare till Alba där vi övernattar.
Fredag – skidsafari dag 5 Från Alba tar vi Panoramaturen till Pozza de Fassa. Sedan är det dags att åka tillbaka till Canazei där fem dagars härlig skidåkning avslutas med en gemensam afterski.
Lördag – resdag Dags för hemresa. Har man en sen avresa hinner man med lite sista skidåkning innan det är dags att bege sig hemåt (liftkort för denna dag ingår ej).

 Programmet är preliminärt och vissa ändringar av rutten kan ske.

Skidsafari rutt

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo