Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL ALBERGO INTERNATIONAL

Hjärtligt välkomna till hotell Albergo International! Detta är ett litet mysigt hotell med endast 350m till liften.
Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi träffas på ert hotell varje dag och ni känner igen oss i våra blå uniformer. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att fråga oss om våra arrangemang och få svar på eventuella frågor. Vi berättar gärna om våra personliga tips och ser fram emot att höra om er upplevelse på pisten.  
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.
Ankomst: Möjlighet till förvaring av bagage finns vid ankomst i tillhörande skidkällareIncheckning sker så fort rummen är städade vilket brukar vara runt 12-13. 
Frukost: Serveras mellan 07.00 - 09.00. 
Avresa: Utcheckning sker senast klockan 10 på avresedagen men det går bra att förvara bagage i skidkällaren även efter utcheckning.   
Liftarna: Belvedere liften som är den närmsta liften öppnar 8.30 och stänger 17.00 men liftarna uppe i systemet kan öppna så sent som 9.00 och stänga tidigast 16.00.
Liftkort: Det är viktigt att notera liftkortets spärrnummer därför att ifall ni skulle förlora det finns det möjlighet att hämta ut ett nytt för endast 10 euro istøllet fær fullpris. 
Skiduthyrning: Om ni har beställt skidhyra hämtas denna ut från Fosco Sport som ligger bredvid Belvedere liften. Fosco öppnar 8.15 och har öppet till 18 så det finns möjlighet att besöka både före liftarna öppnar och efter dem stänger. 
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61
 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei 
031-16 59 00
LionAlpin