Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL GARNI PETER

Hjärtligt välkomna till hotell Garni Peter. Detta mysiga frukostpensionat ligger endast 20m från liften och 25m från skiduthyrningen.
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei.
Ankomst: Möjlighet till förvaring av bagage innan incheckning klockan 12.
Frukost: Från 07.30.9.30 med bufféservering.
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen men det finns ett litet badrum som kan användas vid sen avresa.
Receptionen: Ring på klockan för att få träffa receptionist. 
Wifi: Gratis wifi med kod: 3382408449 
Liftarna: Cabinovia Belvedere liften här i Canazei öppnar 8.30 och stänger 17.00 men liftarna uppe i systemet kan öppna  sent som 9.00 och stänga tidigast 16.30.   
Liftkort: Det är viktigt att notera liftkortets spärrnummer på baksidan därför att ifall ni skulle förlora det finns det möjlighet att hämta ut ett nytt för endast 10 euro. 
Skiduthyrning: Om ni har beställt skidhyra hämtas denna ut från Fosco Sport som ligger bredvid Cabinovia Belvedere liften. Fosco öppnar 8.15 och har öppet till 18 så det finns möjlighet att besöka både före liftarna öppnar och efter dem stänger. 
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61
 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei! 
031-16 59 00
LionAlpin