Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTELL ANDREAS

Hjärtligt välkomna till hotell Andreas. Detta lyxiga 1/4 hotell ger dig tillgång till en smart-tv med 25 kanaler samt fiber wifi på hela hotellet. Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst två gånger om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei. 
Ankomst: Incheckning sker klockan 14 men det finns möjlighet för förvaring av bagage innan detta.  
Frukost: Serveras mellan 7.30-9.30 och på grund av corona är det inte än buffe utan personal plockar mat åt gästerna. 
Avresa: Utcheckning sker senast klockan 10 men möjlighet till förvaring av bagage efter utcheckning finns.
Receptionen har öppet mellan 07-23 men även efter receptionen är stängd fungerar nyckeln till rummet som nyckel till både yterdörren samt skidkällaren. 
Baren har öppet mellan 7.30-22.00. 
Wifi: Fiber, kod fås i reception
Liftarna: Cabinovia Belvedere liften som ligger 550m från hotellet öppnar 8.30 och stänger 17.00 men liftarna uppe i  systemet kan öppna så sent som 9.00 och stänga tidigast 16.30. 
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av startnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Om ni har beställt skidhyra hämtas denna ut från Fosco Sport som ligger bredvid Cabinovia Belvedere liften. Fosco öppnar 8.15 och har öppet till 18 så det finns möjlighet att besöka både före liftarna öppnar och efter dem stänger. 
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Caanazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61
 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canzei
031-16 59 00
LionAlpin