Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTELL AZOLA

Hjärtligt välkomna till hotell Azola. Azola är ett mysigt hotell som ligger bara några minuter från Canazei byn. Hotellet har en härlig italiensk atmosfär med en härlig Wellness avdelning med bla. bastu och ångbad. Hotellet har gratis wifi och tillgång till ett skidförråd där man placerar pjäxor, stavar och skidor. Hotellet har även en gratis shufflebuss som kör till och från Sella-Ronda liften varje morgon mellan 8:30-10:00 och mellan 14:30-17:00 varje eftermiddag. 
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of the mountains" går vår pistvisning dit på Tisdagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare, men eftersom skidområdet är så stort finns det något för alla. I det fantastiska skidområdet finns det även god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag. 
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei/Dolomiti-området.
Under ankomstdagen kan man lämna sitt bagage i ett rum bredvid skidförrådet om man vill ut och åka skidor innan man checkar in. Under avresedagen kan man också lämna sitt bagage i rummet bredvid skidförrådet, det finns även en dusch att tillgå innan hemresan i wellness-avdelningen.
Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 12:00 under ankomstdagen. 
Frukost: Från 07.30-09:30. Det finns möjlighet att köpa frukost för 10 € på ankomstdagen.
Middag: Serveras mellan 19:30-20:00.
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10:00 under avresedagen. 
Reception: 7:30-23:00
Baren: 7:30-23:00
Wifi: Gratis wifi
Shuttlebus: Mellan 8:30-10:00 och 14:30-17:00 
Liftarna I Canazei varierar öppettiderna på liftarna. Lift 101 från byn till berget öppnar kl 8:30 och stänger kl 17:00. Alla liftar har öppet kl 9:00 men stängningstiderna varierer från lift till lift, liftarna stänger mellan kl 16:00-17:00. 
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av startnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort.
Skiduthyrning: Om ni har beställt skidutrustning hemifrån ska ni använda er av skiduthyrningen Fosco Sport som ligger 50 meter till vänster om Cabinovia Belvedere Canazei - liften (101). Ni får inte glömma att ta med er voucher på skiduthyrningens produkterna, som ligger i välkomstkuvertet. Det är möjligt att köpa till försäkring: 10 € för vuxna och 5 € för barn.  
Öppningstider: Mån-sön 8:15-18:00
SkidskolaOm ni har beställt skidskola får ni med en voucher i ert välkomstbrev där ni finner tid och mötesplats. I välkomstbrevet får ni även en biljett som ni måste ha med er på er lektion. 
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei 
031-16 59 00
LionAlpin