Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL ABENDROT

Varmt välkommen till hotell Grohmann! Hotell Grohmann ligger i centrum av Campitello och endast 200 meter från gondolen Col Rodella som snabbt tar dig upp till det stora skidområdet kring Sellamassivet. Campitello ligger ca 2 km från Canazei. Detta hotell är byggt i riktig italiensk alpstil. På hotellet finns en härlig wellnessavdelning med jacuzzi, bastu och ett mindre gym som kan användas mot en extra avgift. Hotellet har även en egen lobby/bar där man kan avnjuta något gott att dricka.

Nedan har vi samlat lite praktisk information samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 

Campitello är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.

Här i Canazei/Campitello består guideteamet av 3 Lionalpin guider och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei. Ett tips redan nu är att ladda ner appen "dolomiti superski" där ni bland annat kan se alla pistar, liftar och restauranger i skidområdet. I denna app registrerar ni även ert covidbevis på ett smidigt sätt varje dag.

Ankomst: Era rum finns tillgängliga senast klockan 17.00 under ankomstdagen, ert bagage kan förvaras på hotellet fram till dess.

Frukost: Från 07.40-09.40. 

Lunch: Finns möjlighet att köpa till lunch mellan 12.30 - 13.30.

Middag: Serveras 19.00-20.00. 

Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. Bagage kan lämnas på hotellet under dagen.

Bar: Öppen dygnet runt.

Reception: Öppen dygnet runt.

Wifi: Wifi är gratis i alla utrymmen och man registrerar via mail eller facebook.

Wellness: Det finns jacuzzi, bastu och ett mindre gym på hotellet som kan användas mot en avgift på 8 euro för 50 minuter och bokas i receptionen.

Lift: Liftarnas öppettider varierar men alla liftar är öppna klockan 09.00 och stänger mellan 16.00 och 17.00. Närmsta lift ligger endast 200 meter från hotellet och heter Col Rodella. Col Rodella liften är öppen 08.30 - 17.00.

Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av liftkortsnumret. Noterar ni numret, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 

Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när och var din grupp ska samlas.

Parkering: Parkering finns i mån av plats.

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 

Servicetelefon:+45 53 68 08 61

 

Vi önskar er en härlig skidsemester! 

Med vänliga hälsningar 

Guideteamet i Canazei och Alba

031-16 59 00
LionAlpin