Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Value cannot be null. Parameter name: source

Varmt välkommen till hotell Jan Maria som är ett riktigt trevligt familjedrivet hotell med en härlig atmosfär. Det finns en mysig bar och i källaren ligger ett litet wellnessområde med bland annat bastu, som kan användas mot en mindre avgift. 
Nedan har vi samlat lite praktisk information samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.

Här i Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei. Ett tips redan nu är att ladda ner appen "dolomiti superski" där ni bland annat kan se alla pistar, liftar och restauranger i skidområdet. I denna app registrerar ni även ert covidbevis på ett smidigt sätt varje dag.
Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 16.00 under ankomstdagen, ert bagage kan förvaras i källaren fram till incheckning. 
Frukost: Från 07.00-09.30 med bufféservering. 
Middag: Från 19.00  
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. 
Receptionen: Öppen 07.30-24.00. (Utöver dessa tider finns det en kod i receptionen man kan använda för att komma in på hotellet)
Wifi: Gratis
Liftarna Den stora liften från byn upp till berget (lift 101) öppnar 08.30 och stänger klockan 17.00. De andra liftarnas öppettider varierar men alla liftar är öppna klockan 09.00 och stänger mellan 16.00 och 17.00.
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av startnumret. Noterar ni numret, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Glöm inte att fylla i och ta med er skiduthyrningslapp om ni har beställt skidhyra hemifrån. Lappen ligger i erat välkomstkuvert. Skiduthyrnignen heter Fosco Sport och ligger mitt i Canazei by, precis bredvid den stora liften. Fosco har æppet 08.15-18.00.
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när och var din grupp ska samlas.
Parkering: Gratis parkering finns i mån av plats.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61 

 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei 
031-16 59 00
LionAlpin