Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Value cannot be null. Parameter name: source

VÄLKOMMEN TILL Hotel Locanda Degli Artisti

Hjärtligt välkomna till Hotel Locanda Degli Artisti (konstnärernas värdshus) som är ett av områdets nyaste, mest moderna och lyxiga hotell. Det stod färdigt inför sommaren 2021 och här har man inte sparat på någon detalj.
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på Tisdagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei. 
Ankomst: Möjlighet till förvaring av bagage under ankomstdagen innan incheckning finns som brukar vara runt 15:00.
Frukost: Serveras i matsalen mellan 7.30-10.30.
Avresa: Utcheckning sker senast klockan 11:00 men bagage kan förvaras i ett utrymme vid skidkällaren.
Receptionen har öppet mellan 07.00-02:00. 
Wifi: Gratis wifi, kod finns på hotell. 
Skidbuss: Hotellet har en skidbuss som kör gästerna till och från hotellet och liften på morgonen mellan klockan  8-10 och eftermiddagen mellan klockan 15-18.
Liftarna: Pecolliften som är liften närmast hotellet öppnar 8.30 och stänger 17.00 men liftarna uppe i systemet kan öppna så sent som 9.00 och stänga tidigast 16.00.
Liftkort: Det är viktigt att notera liftkortets spärrnummer på baksidan därför att ifall ni skulle förlora det finns det möjlighet att hämta ut ett nytt för endast 10 euro. 
Skiduthyrning: Om ni har beställt skidhyra hämtas denna ut från Fosco Sport som ligger bredvid Cabinovia Belvedere liften. Fosco öppnar 8.15 och har öppet till 18 så det finns möjlighet att besöka både före liftarna öppnar och efter dem stänger.
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon:  +45 53 68 08 61
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei!
031-16 59 00
LionAlpin