Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL MIRAMONTI!

Stort välkommen till hotell Miramonti. Hotell Miramonti är ett omtyckt och mysigt hotell med bra sällskapsutrymmen. Hotellet ligger precis vid de två liftarna som finns i Alba. Den ena tar dig upp till Albas egna system och den andra tar dig direkt upp till det stora Superski Dolomiti systemet.

Nedan har vi samlat lite praktisk information samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 

Canazei och Alba är skidorter som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.

I Alba/Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei. Ett tips redan nu är att ladda ner appen "dolomiti superski" där ni bland annat kan se alla pistar, liftar och restauranger i skidområdet. I denna app registrerar ni även ert covidbevis på ett smidigt sätt varje dag.

Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 14.00 under ankomstdagen, ert bagage kan förvaras på hotellet fram till dess.

Frukost: Från 07.30-10.00. 

Middag: Middag förtärs med ankomst till matsalen mellan kl. 19:30-20:00. 

Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00. Bagage kan lämnas på hotellet under dagen.

Wifi: Wifi är gratis, kod finns i receptionen.

Wellness: Det finns en bastu i källaren som är öppen mellan 16.00-20.00. Medtag egna handdukar från rummet.

Lift: Liftarnas öppettider varierar men alla liftar är öppna klockan 09.00 och stänger mellan 16.00 och 17.00. Närmsta lift ligger endast 100 meter från hotellet.

Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto avliftkortsnumret. Noterar ni numret, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort.

Skiduthyrning: Om ni har beställt skidutrustning hemifrån ska ni använda er av skiduthyrningen Fosco Sport som ligger 50 meter till vänster om Cabinovia Belvedere Canazei - liften (101). Ni får inte glömma att ta med er voucher på skiduthyrningens produkterna, som ligger i välkomstkuvertet. Det är möjligt att köpa till försäkring: 10 € för vuxna och 5 € för barn.

Öppningstider: Mån-sön 8:15-18:00

Skidskola: I välkomstkuvertet ligger det en voucher där mötesplats och tid på vart ni ska samlas står. Det finns även en biljett i välkomstkuvertet som ni ska ha med er på lektionen. 

Parkering: Gratis parkering finns i mån av plats.

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 

Servicetelefon: +45 53 68 08 61

Vi önskar er en härlig skidsemester! 

Med vänliga hälsningar 

Guideteamet i Canazei och Alba

031-16 59 00
LionAlpin