Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTELL LA CACCIATORA!

Varmt välkomna till hotell La Cacciatora som ligger i ett perfekt läge, precis vid de båda liftarna som finns i Alba. En av liftarna som är relativt ny går direkt upp till Superski Dolomiti systemet. Den andra liften tar er upp till det mindre skidsystemet i Alba. Det är familjen Planschensteiner som i två generationer har drivit hotellet och de tycker det är viktigt med en hög servicenivå.

Om man bor på La Cacciatora bör man nästan låta skidorna stå en dag för att helt ägna sig åt deras relaxavdelning. Här finns en stor pool, jacuzzi, turkisk bastu och finsk bastu som är gratis för gästerna. Övriga behandlingar betalas på plats. Välj ur ett gediget utbud av både ansikts- och kroppsbehandlingar. Gör en uppfräschande kroppsinpackning, ta en avslappnande massage och njut av den behagliga stämningen med en kopp grönt te i handen. Restaurangen serverar ett väl balanserat urval av lokala specialiteter såväl som rätter från det mellaneuropeiska köket. Nere i vinkällaren finner du ett stort urval av prestigefyllda viner från hela världen.

Nedan har vi samlat lite praktisk information samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 

Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of all mountains" kör vi vår pistvisning dit på fredagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare men också för nybörjare och mindre vana skidåkare, god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag.

Här i Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei. Ett tips redan nu är att ladda ner appen "dolomiti superski" där ni bland annat kan se alla pistar, liftar och restauranger i skidområdet. I denna app registrerar ni även ert covidbevis på ett smidigt sätt varje dag.

Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 14.00 under ankomstdagen, ert bagage kan förvaras på hotellet fram till dess.

Frukost: Från 07.30-10.00 (På ankomstdagen går det att köpa till frukost för 12 euro) 

Middag: Serveras 19.00-20.30. 

Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. Bagage kan lämnas i receptionen under dagen. Vill man duscha under avresedagen finns det möjlighet till detta på wellnes-avdelningen, dock mot en avgift.

Wifi: Wifi är gratis på hela hotellet, kod finns i receptionen.

Lift: Närmsta lift ligger endast 100 meter från hotellet.

Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av liftkortsnumret. Noterar ni numret, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort.

Skiduthyrning: Om ni har besällt skiduthyrning hemifrån så hämtar ni detta på Fosco Spot som ligger mitt i Canazei. Fosco Sport har öppet mellan kl. 08.15 - 18:00 varje dag. Fosco Sport ligger till vänster om Belvedere liften (lift 101).

Skidskola: I välkomstkuvertet ligger det en voucher där mötesplats och tid på vart ni ska samlas står. Det finns även en biljett i välkomstkuvertet som ni ska ha med er på lektionen. 

Parkering: Gratis parkering finns i mån av plats.

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 

Servicetelefon: +45 53 68 08 61

Vi önskar er en härlig skidsemester! 

Med vänliga hälsningar 

Guideteamet i Canazei 

 

031-16 59 00
LionAlpin