Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL PARK HOTELL & CLUB CAMINETTO

Hjärtligt välkomna till Park Hotell & Club Carminetto. Hotellet ligger en bit utanför Canazei, dock inte längre än att det går att ta en kvällspromenad in till centrum för att ta del av byns utbud. Den lokala skidbussen går från huvudvägen precis nedanför hotellet. Hotellet har flera olika restauranger och sällskapsutrymmen, t.ex. tv-rum och spelrum. Fitnessavdelningen rymmer gym, pool, jacuzzi, solarium, turkiskt bad och bastu som man får tillgång till mot betalning. I grannbyggnaden finns en stor konferenslokal och även Canazeis största nattklubb. Hotellet har dessutom egen shuttle- service som tar dig till liften varje dag.
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of the mountains" går vår pistvisning dit på tisdagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare, men eftersom skidområdet är så stort finns det något för alla. I det fantastiska skidområdet finns det även god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag. 
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei/Dolomiti-området.
Under ankomstdagen kan man lämna sitt bagage i sällskapsrummet om man vill ut och åka skidor innan man checkar in. Under avresedagen kan man också lämna sitt bagage i sällskapsrummet.
Ankomst: Era rum finns klara senast klockan 17.00 under ankomstdagen. 
Frukost: Från 07.40-09:40.
Middag: Serveras mellan 19.00-21.00.
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10:00 under avresedagen. Bagage kan lämnas under dagen på hotellet. 
Reception: Öppen dygnet runt.
Bar: Öppen dygnet runt.
Wifi: Gratis wi-fi på hotellet finns, man loggar in via facebook eller mail.
Liftarna I Canazei varierar öppettiderna på liftarna. Lift 101 från byn till berget öppnar kl 08:30 och stänger kl 17:00. Alla liftar har öppet från klockan 09:00 men stängningstiderna varierert, liftarna stänger mellan kl 16:00-17:00. 
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av liftkortet. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Skiduthyrningen är Fosco Sport och ligger mitt i Canazei bredvid belvedereliften. Det är öppet 08.15 - 18.00.
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när och var just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61
 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei 
031-16 59 00
LionAlpin