Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL PARK HOTEL & CLUB RUBINO!

Hjärtligt välkomna till Park Hotell & Club Rubino. Hotellet ligger i den nedre delen av byn Campitello vilket gör att det är nära till liften och centrum ligger endast en kort promenad bort. Granne med hotellet är även längdskidspåren. Den pist som ligger närmast hotellet är en barnbacke som är lämplig för nybörjare och den närmsta liften ligger endast 150 meter från hotellet. Detta fina hotell har en wellnessavdeling med bland annat pool, bastu och gym som kan nyttjas mot en mindre avgift.
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of the mountains" går vår pistvisning dit på tisdagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare, men eftersom skidområdet är så stort finns det något för alla. I det fantastiska skidområdet finns det även god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag. 
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei/Dolomiti-området.
Ankomst: Era rum är klara senast klockan 17.00 under ankomstdagen. Vill ni lämna ert bagage på hotellet under dagen är det bara att prata med receptionen.
Frukost:  Serveras mellan 07.40 och 09:40.
Middag: Serveras mellan 19.00 och 20.00
Bar: Öppen mellan 07.30- 22.00
Wellness: Det finns det en fitness-/relaxavdelning med bland annat bastu och ett litet gym som är tillgängligt mot en avgift på 12 euro per person för 50 minuter.
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10:00 under avresedagen. Bagage kan lämnas under dagen på hotellet.
Wifi: Gratis wi-fi finns, registreras via mail.
Liftarna I Canazei varierar öppettiderna på liftarna. Col Rodella liften är den lift som ligger endast 150 meter från hotellet, den har öppet 08.30 - 17.00. Alla liftar har öppet från klockan 09:00 men stängningstiderna varierer från lift till lift, liftarna stänger mellan kl 16:00-17:00. Tider går att se i dolomiti superski appen.
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av startnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Skiduthyrningen heter Fosco Sport och ligger mitt i Canazei by bredvid den stora gondolliften (lift 101).
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när och var just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61

 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei 
031-16 59 00
LionAlpin