Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTELL SCHLOSS DOLIMITI!

Hjärtligt välkomna till hotell Schloss Dolomiti. Schloss Dolomiti är ett stort ståtligt hotell beläget mitt i hjärtat av Canazei vilket gör att det passar utmärkt för er som vill ha närhet till allt och bo mitt i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i centrum av Canazei med närhet till shopping, restauranger, mataffärer och nattliv. Skidbussen går på bekvämt avstånd från hotellet för den som inte vill gå till liften som ligger i änden av byn. Här finns gott om sällskapsutrymmen och även konferensmöjligheter. I källaren på hotellet ligger restaurangen Kaiserstube, som besöks flitigt av lokalbefolkningen. Här hittar du även den populära afterski-baren och nattklubben Lieber Augustin (även kallad Kaiserkeller). På hotellet finns det en fitness-/relaxavdelning med bland annat bastu och ett litet gym som är tillgängligt mot en avgift.
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du på informationstavlan på hotellet. 
Canazei är en skidort som hör till Dolomiterna. Dolomiterna är världens största skidort och innehåller 1200 km pist. Den högsta punkten i skidområdet nås på glaciären Marmolada som ligger på 3343 m.ö.h. Om man vill se en svårslagen utsikt samt vara "on the top of the mountains" går vår pistvisning dit på tisdagar. Här i Canazei finns skidåkning framför allt för de som vill ha en utmaning och som är vana piståkare, men eftersom skidområdet är så stort finns det något för alla. I det fantastiska skidområdet finns det även god mat, fantastiska vyer och en nya backar att upptäcka varje dag. 
I Canazei består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Canazei/Dolomiti-området.
Under ankomstdagen kan man lämna sitt bagage i sällskapsrummet om man vill ut och åka skidor innan man checkar in. Under avresedagen kan man också lämna sitt bagage i sällskapsrummet.
Ankomst: Era rum är klara senast klockan 17.00 under ankomstdagen. fråga receptionen.
Frukost:  Serveras mellan 07.40 och 09:40.
Middag: Serveras mellan 19.00 och 20.00
Bar: Öppen mellan 07.30- 22.00
Wellness: Det finns det en fitness-/relaxavdelning med bland annat bastu och ett litet gym som är tillgängligt mot en avgift på 12 euro per person för 50 minuter.
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10:00 under avresedagen. Bagage kan lämnas under dagen på hotellet.
Wifi: Gratis wi-fi finns, registreras via mail eller facebook.
Liftarna I Canazei varierar öppettiderna på liftarna. Lift 101 från byn till berget öppnar kl 8:30 och stänger kl 17:00. Alla liftar har öppet kl 9:00 men stängningstiderna varierer från lift till lift, liftarna stänger mellan kl 16:00-17:00. den närmasta liften heler Belvedere (101) och har æppet 
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av liftkortet. Noterar ni detta kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Skiduthyrningen är Fosco Sport och ligger mitt i Canazei, precis bredvid belvedereliften. Det är öppet 08.15 - 18.00.
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när och var just din nivå och grupp skall samlas.
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Canazei är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 53 68 08 61
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Canazei 
031-16 59 00
LionAlpin