Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Skidsafari 5 dagar - Canazei Italien

Du har inte upplevt allt förrän du har testat det här. Vår femdagars-skidsafari är den ultimata skidupplevelsen. Under fem dagar kommer du bemästra fler berg och åka mer pister än du någonsin kunnat drömma om. Lion Alpins skidsafari i Dolomiterna ger dig helt enkelt mer av allt.

Spana in filmen från vår 2 dagars skidsafari och Refugio Lagazuoi. Den ger dig en försmak för vad som väntar.

Åk i sex olika skidområden

När du åker på skidsafari är det självklart skidåkningen som är i fokus. Under veckan åker vi till exempel i Alba/Pazza, Lucie/St. Pellegrino, Civetta, 5 Torri, Lagazuoi och Ortizei. Naturen är något alldeles speciellt och ni får uppleva Dolomiternas dramatiska landskap. Stämningen är på topp, tempot är högt och äventyren är många under denna vecka. Nya bekantskaper kan knytas då alla har ett stort gemensamt intresse, nämligen skidåkning. Vi åker skidor hela dagarna och övernattar på boenden uppe i bergen. 

Se ett exempel på program här »

Övernattning bland bergstopparna

Under skidsafarins fem dagar övernattar du i bergshyttor, så kallade Refugios, högt uppe bland alptopparna de flesta nätterna. Här ingår halvpension och på kvällarna serveras en vällagad italiensk middag. Njut av ett glas vin och prata om dagens upplevelser tillsammans med övriga deltagare. Efter en god natts sömn och en stärkande frukost väntar en ny heldag på skidor. Genom att bo uppe på berget är du oftast först ut i pisten och kan njuta av nypreparerade pister varje dag. Redan innan liften har öppnat. 

    

    

   

Goda skidkunskaper krävs

För att orka hänga med på en veckas skidsafari krävs det att du:

- Aldrig får nog av skidåkning
- Har åkt skidor i många år, gärna flera gånger om året
- Inte bryr dig om färgen på pisten
- Åker på skidsemester för att åka skidor så mycket som möjligt
- Är i mycket god fysisk form och satsar alltid på liftöppning


Körs vecka 5

Bra att veta

Övernattning i refugio sker i sovsalar under enklare förhållanden. Du har själv med den packning du behöver under turen i en ryggsäck. Under skidsafarin ingår halvpension. Övernattning i Canazei sker på ospecificerat boende, halvpension ingår ej under dessa dagar. Obs. att du kan komma att dela boende med övriga deltagare på turen även i Canazei.

Du kommer innan avresa motta ytterligare information och en packlista. Observera att programmet är ett exempel på hur en vecka kan se ut, vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i programmet vid behov.

Vi kommer under skidsafarin vecka 5 endast att ha svenska gäster.

Observera att vi enbart kommer åka i pister, detta är ingen offpisttur.

Resan går ej att boka online för tillfället, för mer information kontakta info@lionalpin.se

    

    

   

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
Lion Alpin logo