Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Program för 6 dagars Skidsafari

Obs. detta program är för vår tur med 4 övernattningar och 5 skiddagar. Vintern 2022 har vi 5 övernattningar och 6 skiddagar men exakt program är ännu inte färdigställt.

Dag Program
Lördag – Ankomstdag Ni inkvarteras i Canazei där våra guider hjälper er att hitta ert boende. Välkomstmöte på kvällen. OBS. Inkvarteringen är ospecificerad, ni kan komma att dela rum med flera andra.
Söndag Gemensam skidåkning för de som önskar. Planen är att åka Panoramaturen som går till Alba och Pozza de Fassa.
Måndag – skidsafari dag 1

Vi åker skidor hela dagen med start i Alba och beger oss av mot Lucie/St.Pellegrino. Vi övernattar i St. Pellegrino.

Tisdag – skidsafari dag 2 Idag åker vi mot Civetta där vi spenderar hela dagen på skidor. I slutet av dagens åkning tar vi bussen mot 5 Torri där vi övernattar. Där finns det en badtunna utomhus som är bokad för oss så ta med badkläder. Badtunnan kostar totalt 180 euro som vi delar på alla som vill vara med (ingår ej i priset). Det kommer att serveras något gott att äta i badtunnan medan vi njuter av den vackra utsikten och solnedgången.
Onsdag – skidsafari dag 3 Vi börjar dagen med ett par åk i 5 Torri för att sedan hoppa på bussen till Cortina d'Ampezzo. Här spenderar vi dagen i Cortinas legendariska pister. I slutet av dagen tar vi bussen till Lagazuoi där vi spenderar natten på toppen av Lagazoui på hela 2752 meters höjd. Här finns en bastu som finns möjlighet att använda mot en kostnad.
Torsdag – skidsafari dag 4 Vi går upp tidigt för att vara först ut i den 10,5 km långa pisten Lalongia från toppen av Lagazuoi. Vi njuter av åkningen i La villa på förmiddagen och beger oss sedan mot Ortisei där vi övernattar. Denna dagen bjuder på både bergståg och släplift dragen av hästar.
Fredag – skidsafari dag 5

Från Ortisei beger vi oss av mot Canazei och njuter av några fantastiska pister längs vägen. Vi avslutar med skogspisten ner mot Canazei och en gemensam och välförtjänt afterski.

Lördag – resdag Dags för hemresa. Har man en sen avresa hinner man med lite sista skidåkning innan det är dags att bege sig hemåt (liftkort för denna dag ingår ej).

 Programmet är preliminärt och vissa ändringar av rutten kan ske.

Skidsafari rutt

Här ser ni ett exempel på en av rutterna skidsafarin kan ta. Rutten kan variera beroende på väder- och snöförhållanden.

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin