Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Canazei

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

   

 

 

Anna (Destinationschef)

Hej!

Jag heter Anna, är 21 år gammal och kommer ifrån Stockholm. Jag gör i år min andra säsong som guide i Canazei, och jag älskar det. Världens bästa arbetsplats och världens bästa gäster. Jag ser fram emot att ta emot er alla och visa er runt i fantastiska Canazei. Det är verkligen världens bästa skidområde, och jag längtar efter att få dela det med er.

Vi ses!

 

 

Clara

Hejsan!

Mitt namn är Clara, jag är 19 år gammal och kommer från Malmö. Att jobba som skidguide är någonting jag alltid velat göra och haft ett brinnande intresse för, därför kommer jag de närmsta månaderna att vara bosatt nere i underbara Canazei!

Skidåkning har jag hållt på med hela mitt liv och Canazei är också ett ställe jag besökt tidigare, just därför är jag supertaggad på att få visa er runt och göra er vistelse till den bästa och se till att vi får en underbar vecka tillsammans nere i alperna.

Ses i Canazei!

 

 

Albin

Hej allesammans!

Jag heter Albin, är 20 år gammal och kommer från Malmö. Jag är en go och glad kille som älskar skidåkning. Jag hoppas ni är taggade på att komma ner till världens största och bästa skidområde. Jag kan inte vänta på att få visa er hur fantastisk Canazei är. Tillsammans med mitt team kommer vi se till att ni får den bästa skidsemestern med god mat, gott vin, roliga arrangemang men framförallt bra skidåkning.

Jag ser fram emot att träffa er alla!

 

 

Malthe

Hej, mit navn er Malthe. Jeg er 22 år gammel, fra København og jeg arbejder for Højmark. Jeg elsker alle former for aktiv ferie. Helt specielt elsker jeg skiferien, hvilket er grunden til, at jeg har valgt en sæson som skiguide.

Drømme destinationen for mig er Canazei, da det er et af verdens største skiområder, og Italien er kendt for godt vejr. Derudover har jeg en stor passion for god mad. Jeg elsker god vin, lækker mad og tapas. Så Italien er det perfekte skiområde i min optik.

Jeg glæder mig til at møde jer, og være med til at sørge for, at i får en helt fantastisk ferie i solrige Italien.

 

 

Frederik

 Hej, mit navn er Frederik, jeg er 20 år gammel og kommer fra Kibæk i Jylland, Danmark. Jeg er ansat som guide her i de skønne Dolomitter på min første sæson. Jeg er en glad og smilende fyr som er klar på at have det sjovt. Jeg elsker at køre på ski og være ude i det fri og ser derfor det at være guide som den ultimative oplevelse. Jeg ser meget frem mod at møde jer alle og nyde den italienske kultur sammen med jer.

Vi ses!!

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
Lion Alpin logo