Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Canazei

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

   

 

 

Sophie (Destinationschef)

Hej allesammans!

Jag är en glad tjej från Trelleborg som är nere och kör min andra säsong nere i de italienska Alperna.

Jag älskar allt som har med Italien och vintern att göra och ser mycket framemot att få dela det med er. I somras var jag även ute och jobbade som guide på Ibiza, men längtade tillbaka till vinterlandet.

Vi ses i snön! Ciao!

 

 

Anna

Hej! Jag heter Anna, är 20 år och kommer ifrån Stockholm. Jag ser fram emot att få guida alla våra gäster till en fantastisk semester här i världens bästa område; Dolomiti Superski.

Jag älskar skidåkning och alpkänslan som finns i den mysiga alpbyn Canazei. Jag kommer göra mitt bästa för att gästerna ska få samma fantastiska upplevelse som jag alltid får. Jag ser fram emot att få visa runt alla gäster i byn och i skidområdet och att få göra varje gästs resa till den bästa möjliga.

 

 

Ludvig

Jag hoppas att ni är lika glada och taggade som jag är att spendera en vecka i soliga Canazei. Jag och mitt team kommer se till att ni får en oförglömlig upplevelse med god mat, italienskt vin, roliga evenemang och framförallt grym skidåkning i världens största skidområde. Ser verkligen fram emot att träffa er!

Ciao!

 

 

Daniel

Hej, mit navn er Daniel. Efter en vellykket første sæson i storslåede Canazei, glæder jeg mig gevaldigt til at komme tilbage til den bedste skidestination i verden.

I år kommer jeg til at arbejde endnu mere med vores skisafarier, hvilket jeg ser enormt meget frem imod. Når ikke jeg står på ski eller arbejder på kontoret, stresser jeg gerne af ved at kokkerere i guidelejlighedens køkken og gerne med noget godt musik.

Jeg glæder mig til at tage i mod jer alle. Vi ses.

 

 

Jesper

Mit navn er Jesper Dyrmose og jeg er født og opvokset i Haderslev, Sønderjylland. Jeg er i sommeren 2017 blevet student.

Jeg glæder mig helt vildt til den kommende sæson, og med den fantastiske start vi har fået på sæsonen, kan det kun fortsætte ind i 2018. Derudover ser jeg enormt frem til at se alle de gæster, som har valgt en skirejse til Canazei. Jeg vil gøre mit absolut ypperste for, at alle for en fantastisk skiferie i pragtfulde Canazei.

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo