Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Canazei

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

 

 

Rasmus - dansk guide

Hej, mit navn er Rasmus. Jeg kommer fra Århus og er 23 år gammel og er i år på min anden sæson som skiguide. På min første sæson var jeg i St Johann i Østrig. Ser nu frem til at en sæson i det italienske Canazei, med en masse lækkert skiløb, en masse fede arrangementer og så glæder jeg mig til at give jer en fantastisk oplevelse.

 

 

Ole - dansk guide

Hej mit navn er Ole. Jeg er 20 år gammel og på min første sæson i som skiguide. Jeg har fået fornøjelsen af at komme til Canazei, som længe har været en af mine helt store drømmedestinationer som passioneret skiløber. Jeg ser frem til en helt fantastisk sæson med uforglemmelige minder, mange nye bekendtskaber og selvfølgelig alt det lækre skiløb man næsten kun kan drømme om. Jeg glæder mig rigtig meget til at være guide for mennesker der også elsker alperne om vinteren lige så meget som jeg gør!

 

 

Filippa - svensk guide

Hej! Jag heter Filippa och är 20 år gammal. Jag kommer från Linköping som ligger ca 20 mil söder om Stockholm. På fritiden älskar jag att umgås med kompisar, spela fotboll och att åka skidor. Anledningen till varför jag sökte in som skidguide är för att jag tycker att skidåkning är det roligaste och bästa som finns. Jag sökte också in för jag älskar att träffa nya människor, att jobba med människor och att hjälpa människor. Denna vinter ser jag mycket fram emot att träffa alla gäster och att dela vår passion för skidåkning tillsammans, samt kämpa för att ni ska få den bästa skidsemestern någonsin ;) Jag hoppas vi ses!

 

 

Andreas - svensk guide

Jag kommer från Sverige och är född och uppvuxen i Stockholm

Jag var själv på semester med lion alpin i just Canazei och fastnade direkt för jobbet som skidguide.

Jag hoppas att under säsongen själv ge en lika bra service och upplevelse som jag var med om när jag var gäst i Canazei

 

 

Malene - dansk guide

Mit navn er Malene, jeg er 21 år gammel og jeg elsker skiløb! Jeg har stået på ski siden jeg var knapt 3 år gammel og altid været enormt fascineret af skiløbet, men også den helt særlige charme det har, når man tager på skiferie i Alperne. Derudover er jeg vild med at servicere gæster og sørge for, at de får den bedst mulige oplevelse, hvorfor guidejobbet altid har været den helt store drøm for mig.

Det er 5 år siden, jeg stiftede bekendtskab med Canazei for første gang, og jeg synes, det er en helt fantastisk destination med utallige pistekilometer, hvor der er noget for enhver smag. Jeg glæder mig til, sammen med mit team, at tage i mod jer her i Canazei!

 

 

Fanny - svensk guide

Hej! Fanny heter jag och är 21 år gammal. Jag är uppvuxen i Ljungskile men bor nu här i Canazei med mitt team! Jag sökte jobbet som skidguide eftersom att jag älskar att åka skidor och att jobba med service, att kunna kombinera det här Italien är verkligen så härligt! På fritiden gillar jag att vara med mina vänner och familj, att träna och jag älskar att resa och se nya delar av världen! Jag ser jättemycket fram emot denna vintern här i Canazei och till att träffa alla er gäster!

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin