Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

     

Lion Alpins maskot Elliot

Elliot har hjälpt Lion Alpins guider i Alperna i många år men mest av allt har han lekt och busat med Lion Alpin-barnen.

 

Elliot älskar att leka med barnen och busa i snön

Elliot älskar att leka, dansa och åka skidor. Han är åtta år gammal och bor i Wagrain, Österrike. Elliot är bra på att åka skidor och han älskar det! Dessutom är Elliots stora hobby att leka - och det är oavsett om det är på skidor, i snön eller i barnrummet.

Elliot bor i Wagrain, och han går runt staden och säger hej till alla barn. Du kan antingen träffa honom vid frukost, vid skidliften, på pisten, i barnrummet på Grafenberg Resort eller vid någon av evenemangen som hålls.

 

Elliot har också sin egen låt, som han alltid sjunger med barnen när han är med dem. Men det är inte bara en sång: Det finns också en dans som Elliot tycker är riktigt kul. Du kan lära dig låten när du besöker Elliot i Wagrain. 

När det är vinter och det finns många gäster och barn i Wagrain, är guiderna verkligen upptagna. För att de ska hinna med allt behöver de Elliots hjälp. Lyckligtvis är Elliot och guiderna goda vänner och de trivs verkligen tillsammans.

Ladda ner Elliots målarbok inför resan! 

031-16 59 00
LionAlpin