Företagsresor och konferensresor till Alperna

För företag som som behöver avsätta tid för planering eller bara vill hitta på något kul tillsammans med personal, kunder eller leverantörer kan en företagsresa till Alperna vara ett perfekt alternativ. 

Lion Alpin erbjuder färdiga paketlösningar för konferensresor, men sätter även samman skräddarsydda lösningar för de som har specifika önskemål kring företagsaktiviteter.

Gör ett avbrott i vardagen med en konferensresa utomlands

Att resa bort tillsammans med personalen för att både planera och arbeta med teambildning är ett perfekt sätt att knyta arbetsgruppen samman. Varför inte göra det med en gruppresa till Alperna? Bortsett från upplevelserna i backen kan ni i anläggningens afterski skapa roliga och oförglömliga minnen tillsammans.

En konferensresa till Alperna är en perfekt personalaktivitet som garanterat skapar minne för livet och stärker sammanhållningen!

Därför ska du välja Lion Alpin för din företagsresa

Med över 35 års erfarenhet av att arrangera resor och skapa minnesvärda upplevelser ger vi dig som kund de bästa förutsättningarna för att du ska få lyckad företagsresa med många minnen och delade skratt. 

För att dessutom göra resan enkel och säker ingår alltid:

  • Liftkort och transfer
  • 24/7 guideservice
  • Trygghetsgaranti utan extra kostnad

När du reser med Lion Alpins egna Alpeffect Hotels får du bland annat bästa läget, halvpension inkluderat, bastu och inte minst förmånliga priser.

Oavsett om du vill ha en klassisk skidresa, söker Alpernas bästa offpist eller bara vill fylla skidåkningen​ med spännande upplevelser omgiven av förtrollande alptoppar- bokar du alltid prisvärda skidresor hos oss.

Lion Alpin rekommenderar dessa hotell för din affärsresa

Hotel Abendrot, Ischgl

✓ Flyg
✓ Transfer
Halvpension
✓ Liftkort
✓ Guideservice
✓ Trygghetsgaranti
✓ Skidgaranti
✓ 3oom till huvudliften
✓ Nära afterski

Pris pr person fron 9.000:-
Hotel Rosanna, St. Anton

✓ Flyg
✓ Transfer
✓ Halvpension
✓ Liftkort
✓ Guideservice
✓ Trygghetsgaranti
✓ Skidgaranti

✓ Kun for voksne
✓ Klassiskt rustikt Alpehotel
✓ Direkt i centrum av St. Anton

Pris pr person fron 9.100:-
Hotel Planai, Schladming

✓ Flyg
✓ Transfer
✓ Halvpension
✓ Liftkort
✓ Guideservice
✓ Trygghetsgaranti
✓ Skidgaranti

✓ Granne till huvudliften
✓ Nära afterski Hohenhaus Tenne

Pris pr person fron 10.000:-

Skräddarsydda affärs- och företagsresor

Hittar du inte den resa som passar just dig och dina kollegor? Tveka inte att kontakta oss för tips på personalaktiviteter! Vi har lång erfarenhet och stor expertis inom gruppresor till Österrike. Tillsammans med dina önskemål kan vi skräddarsy den perfekta företagsskidresan för dig.

Vi har varit på alla ställen vi rekommenderar och vi vet vad som krävs för att en personalresa till Alperna ska bli helt perfekt. 

Hos oss är du alltid i trygga händer och våra guider på destinationen kan ge dig de mest magiska skiddagarna och en minnesvärd företagsresa utomlands.

Du och dina goda kollegor kommer hem med förnyad energi, nya erfarenheter och en stärkt gemenskap som är omöjlig att ta igen i ekonomiskt värde.

Jag är intresserad av en konferensresa

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar

031-16 59 00
LionAlpin