Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Chilla i pisten med Chillbean

 

 

Chillbean på köpet när du bokar din skidresa!

Just nu har du chansen att få en Chillbean värde 799:- när du bokar en skidresa senast 19/11. För att ha möjlighet att vinna en Chillbean gäller det att boka din resa NU då det är de 5 första bokningarna som får en Chillbean på köpet.
Så skynda dig att boka din skidresa och ange rabattkod CHILLBEAN19.

I våra paketresor ingår alltid flyg, boende, transfer, liftkort och Alpernas bästa guideservice. 

Din Chillbean kommer i en liten och smidig ryggsäck som du lätt kan ta med dig under din dag på berget. När det är dags för lite chill i pisten så packar du bara upp din Chillbean och njuter av utsikten. Se hur Chillbean fungerar här.  

Chillbean startades av två outdoor-entusiaster som var trötta på underskottet av en riktigt behaglig och portabel sittplats av hög kvalité. Efter mycket research och många varuprov var grundarna äntligen nöjda och Chillbean lanserades i november 2016. Idag är dem störst i Sverige i sin produktkategori och växer dessutom snabbt utomlands.

Livet med en Chillbean är precis som en resa med Lion Alpin, bekymmersfri, prisvärd och avkopplande.

 

 

 

 

Erbjudandet gäller vid nybokning av resa. Det är en Chillbean per bokning och resesällskap, ej 1 per person.

Vinnarna kontaktas via mail. Om du är en av de 5 som vunnit en Chillbean levereras den till dig efter det att anmälningsavgiften på resan är betald. Om resan avbokas eller anmälningsavgift inte betalas inom tid går priset vidare till den bokning som inkom efter. Vinnare bedöms i tur och ordning från det att bokningarna kommit in. Datumstämpel för gjord bokning avgör vilka bokningar som tilldelas en Chillbean.

031-16 59 00
LionAlpin