Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Din garanti för en semester utan hinder

När du åker på en skidresa med Lion Alpin ska du känna dig trygg. Vi anser att en stor del i denna trygghet grundar sig i den service som du får av våra guider på plats. Det är guidernas uppgift att se till att du får en semester utan hinder. Våra guider är noga utvalda och genomgår alla Ski Travel Groups omfattande guideutbildning som sker både hemma och på plats i Alperna.

Lion Alpins guider kan Alperna

Den första kontakten ni får med våra guider sker redan innan avresa, då ringer guiderna upp alla gäster för att stämma av och besvara eventuella frågetecken kring resan. Oavsett om du är nybörjare och besöker Alperna för första gången eller om du är en inbiten skidfantast som har mycket erfarenhet kan det vara skönt att få lite tips och framförallt att låta någon annan sköta logistiken och se till så att allt flyter på. 

Guideservice dygnet runt

Guiderna möter upp våra gäster på flygplatsen och är med hela vägen i transferbussen. När ni kommer fram till ert boende finns liftkorten redan där och ni slipper lägga tid på det och kan istället ge er ut i backen direkt på morgonen. På resmålet håller guiderna bland annat i välkomstmöten, pistvisningar, pickning i backen och kvällsarrangemang. Du hittar aktuella veckoprogram på vår hemsida ca 2 veckor innan avresa.

  

Citat från våra gäster om guideservicen

031-16 59 00
LionAlpin