Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Ospecificerat boende

Ospecificerat boende är ett prisvärt alternativ för dig som prioriterar skidåkning till ett lågt pris. Vi har olika typer av alternativ för ospecificerade boende. Nedan följer allmän information om ospecificerade resor samt en översikt över de olika alternativen.

Allmän information
Att resa ospecificerat är vårt enklaste och billigaste alternativ. Ställer du krav på boendets standard eller läge bör du välja ett av våra specificerade boenden. Eftersom resan är ospecificerad får du först reda på vart du ska bo när du kommer fram till resmålet. Boendet kan vara av mycket enkel standard och beläget i byn, i utkanten av byn eller i en grannby. Du inkvarteras på antingen ett hotell/pension, eller i lägenhet.

Boendet består av en bädd som kan utgöras av enkelsäng, del i dubbelsäng, bäddsoffa eller extrasäng. Sängkläder ingår, dock ej handdukar. 

Vid bokning av "Ospecificerat 1 person" kan du få dela rum, dubbelsäng, bäddsoffa, bad/dusch och WC med andra resenärer, även av motsatt kön. WC och bad/dusch kan ibland vara placerat i korridoren. 

I våra ospecifierade resor ingår vald transport, transfer (vid flygresa), ospecificerat boende och 6 dagars liftkort.

 

Ospecificerat 1 person
Det billigaste alternativet. Perfekt om du reser ensam. Du delar lägenhet/rum med andra resenärer.

Ospecificerat 2 personer
Välj detta alternativ om ni är 2 personer som reser tillsammans. Ni bor tillsammans och delar ej lägenhet/rum med andra resenärer.

Ospecificerat 3 personer
Välj detta alternativ om ni är 3 personer som reser tillsammans. Ni bor tillsammans och delar ej lägenhet/rum med andra resenärer.

031-16 59 00
LionAlpin