Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Comviq:

Sedan i somras kan du ringa, surfa och SMS/MMS:a fritt inom EU/EES med de flesta av Comviqs kontantkort och abonnemang. Observera att det kan vara en begränsad mängd surf som går att använda utomlands. Samtal och SMS från Sverige till EU kostar extra. Behöver du köpa till extra surf gäller samma priser som i Sverige.
För Fastpris Mini, Kompis, och BAS ingår inte fri surf i EU.
    

Hallon:

När du reser inom EU, Norge, Island och Liechtenstein surfar du fritt utan extra kostnad upp till 15 GB/mån, förutsatt att du har surf kvar i din pott. Behöver du mer surf, är priset därefter 0,047 kr/MB (ink moms). Du kan även ringa och skicka SMS/MMS till Sverige eller andra EU/EES-länder utan extra kostnad när du befinner dig i ett EU/EES-land och Behöver du köpa till extra surf gäller samma priser som i Sverige.

Mobilt bredband och kontantkort går dock endast att använda i Sverige.

Halebop:

Sedan sommaren 2017 kan du ringa, surfa och Sms:a i EU på samma sätt som inom Sverige med ditt abonnemang eller kontantkort. Samtal och SMS från Sverige till EU kostar extra. Behöver du köpa till extra surf gäller samma priser som i Sverige. 
   

Telia:

Med Telias mobilabonnemang ringer du och Sms:ar mellan länder inom EU/EES och till Sverige för samma pris som hemma (dock inte från Sverige). Du surfar också som hemma med det som ingår i din månadssurf, upp till 50 GB/mån. Behöver du köpa extrasurf under resan gäller samma pris som hemma i Sverige.
   

Telenor:

Reser du inom EU/EES kan du surfa, ringa och mms:a till samma kostnad som hemma. Det gäller oavsett om du har abonnemang eller kontantkort.

Har du abonnemangen Telenor Frihet tar du med dig all din surf på din resa inom EU/EES. Med Telenor Frihet Obegränsat kan du använda max 100 GB/månad i EU/ESS. Har du något av de äldre abonnemangen så tar du med dig en del av din surfpott.

Tele2:

Med alla abonnemang, både nya och befintliga, kan du ringa, skicka SMS och MMS på samma villkor som hemma i Sverige.

Du kan dessutom surfa upp till 40 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

3:

Med 3:s mobilabonnemang kan du använda din surf både i Sverige och EU. Det betyder att din EU-surfmängd är lika stor som surfmängden i ditt mobilabonnemang.

Med 3Bredband kan du använda hela surfen som ingår i ditt abonnemang i EU. Det betyder att din EU-surfmängd är lika stor som surfmängden i ditt abonnemang.

 

Informationen är uppdaterad den 11 Februari 2020 och kan komma att ändras. Är du osäker på vad som ingår i ditt abonnemang rekommenderar vi att du kontaktar din mobiloperatör. 

031-16 59 00
LionAlpin