Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Lion Alpins Trygghetsgaranti

Innan resan

Prisgaranti
När du bokar en resa med Lion Alpin omfattas du av vår prisgaranti. Detta innebär att totalpriset på din resan efter bokning inte kommer att ändras på grund av ändrade valutakurser.

Öppet köp
Vi erbjuder alla gäster fri avbokning fram till 1/9.
Öppet köp gäller även i 7 dagar för bokningar gjorda mer än 67 dagar innan avresa. Resor bokade närmare än 67 dagar innan avresa är inte av- och ombokningsbara och behöver betalas omgående.

Kompetent rådgivning
Vår personal är skidåkare och tycker precis som du att vinterns skidsemester är årets höjdpunkt. Vi har besökt våra destinationer och hotell. Vi har testat pisterna och afterskin, på så sätt kan säkra oss om att vi ger dig kompetent och personlig rådgivning vid bokning.

Direktkontakt till resmålets guider
Innan avresa har du möjlighet att direkt kontakta vår personal på resmålet. Du kan få svar på eventuella frågor eller bara få de senaste väder- och snörapporterna.

Under resan

Skidgaranti
Lion Alpin garanterar att du kan åka skidor på din skidsemester. Våra resmål ligger i snösäkra områden där det vanligtvis är gott om snö. Det finns dock enstaka tillfällen när skidanläggningarna väljer att stänga pisterna p.g.a. snöbrist. I dessa situationer ser vi till att du blir transporterad till ett alternativt skidområde utan extra kostnad. Lion Alpins skidgaranti gäller alla våra destinationer och ingår i priset när du bokar din resa med oss.

Fri ändring av förbokade produkter
Kommer du fram till resmålet senare än planerat har du möjlighet att ändra ditt förbokade liftkort eller skidhyra utan kostnad. Ta kontakt med våra guider direkt på resmålet som hjälper dig. Observera att ändring av liftkort inte kan göras om liftkortet tagits i bruk.

Lär dig åka skidor
Vi garanterar att alla kan lära sig åka skidor. Kan du mot förmodan inte åka skidor efter att du har deltagit i vår 3-dagars skidskola får du pengarna för skidskolan tillbaka.

24 timmars guideservice
På alla resmål finns våra guider tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Guiderna kommer tidigt på säsongen och bor på resmålet hela vintern. Våra välutbildade guider svarar gärna på dina frågor och kommer med personliga tips.

Efter resan

Skyddad av paketreselagen
När du beställer en paketresa med Lion Alpin (hotell, transport och eventuella tillval) omfattas du av paketreselagen. Du är skyddad under din resa och vi hjälper dig vid oförutsedda händelser.

Utvärdering och åtgärd
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter. Efter resan får du som resenär ett frågeformulär gällande din resa. Vi uppskattar dina synpunkter och använder dem aktivt för att utveckla våra resor.

031-16 59 00
LionAlpin