Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL ABENDROT

Hjärtligt välkomna till hotell Abendrot, hotellet med det mest fantastiska läget i byn. Med endast ett avstånd på 50 meter till både pisten och gågatan. Och det faktum att du kommer bo mellan de två centrala huvudliftarna Silvrettabahn och Fimbabahn gör det svårt att bo mer centralt i Ischgl. På ert fantastiska hotell finns det möjlighet till bastu, bar, gratis wifi och tillgång till parkering. Utöver det erbjuder vi guider olika evenemang under veckans gång.  

Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert samt på "mina sidor" som ni får en länk till via sms. 

Ischgl har med goda skäl blivit en av Europas absolut bästa och mest uppskattade skidorter. Det är en familjeägd ort där alla vinstpengar går till att utveckla byn, de erbjuder bland annat rullband under byn så att det är lättare att transportera sig till de olika gondolerna. Här finns allt. Högalpin skidåkning, backar för alla typer av skidåkare, god mat, oförglömlig afterski och en charmig "tyrolsk" stadsatmosfär.  

I Ischgl består guideteamet av 3 LionAlpin guider, och 3 Højmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst två gånger om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pister här i Ischgl. 

Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 15.00 under ankomstdagen. 

Frukost: Från 07.00-09.30 med bufféservering. 

Middag: Från 18.00-20.00 med en satt trerättersmeny. 

Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. Närmare information kommer när det närmar sig.  

Receptionen har öppet mellan 07.00-12.00 samt mellan 15.00-19.00. 

Bastu: Öppen 16.00-19:00 

Baren: Öppen 15.00-23.00. 

Wifi: Abendrot, lösenord: abend. 

Nattingång: Om natten är dörren låst och kan låsas upp med ert nyckelkort. 

Parkering: Om ni kommer med bil finns det parkering att hyra på hotellet eller 50 meter gång från hotellet.

Liftarna i Ischgl har öppet mellan 08.30-16.00, pisterna har öppet i en halvtimme efter det.  

Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av fram- och baksidan av liftkortet. Noterar ni detta, kan ni få ett nytt liftkort för 11 euro om kortet skulle komma bort.
Skiduthyrning: Skiduthyrningen heter Bründl och ligger på flera ställen runt om i byn. Har ni beställt skiduthyrning hemifrån ska ni komma ihåg att ta med er skiduthyrningsvoucher som ni hittar i ert välkomstkuvert. Har ni inte bokat skiduthyrning än och önskar detta så ta bara kontakt med oss så hjälper vi er. Bründl vid Silvrettabahn är öppen från 08.30-19.00 alla dagar förutom söndagar och helgdagar, då dem stänger kl. 18.00. Bründl vid Pardatschgratbahn är öppet från 08.00-18.30 alla dagar förutom söndagar och helgdagar då dem stänger klockan 18.00. Vi tipsar även att köpa till försäkring på er skiduthyrning som kostar från 6 till 16 euro per paket.  

Adress till Bründl i centrum vid Silvrettabahn (här finns vi oftast och hjälper er med skiduthyrningen): Dorfstrasse 64.  

Adress till Bründl vid Pardatschgratbahn: Dorfstrasse 31  

Skidskola: Har du bokat skidskola kommer det att finnas en biljett i välkomstkuvertet som du måste ta med. På biljetten står det när du ska träffa din skidlärare. Mötesplatsen för skidskolan är högst upp på A1 Silvrettabahn / A3 Fimbabahn (två gondoler som utgår från byn - de slutar på samma plats vid Idalp). Skidskolan har en krokodil på taket och är lätt att upptäcka. OBS: Det är oerhört viktigt att du tar med dig biljetten till lektionen. 

En annan viktig information är att man inte får gå runt i staden med pjäxor efter klockan 20.  

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Ischgl är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.  

Servicetelefon: +45 53 64 87 24

Vi önskar er en härlig skidsemester!  

Med vänliga hälsningar  

Guideteamet i Ischgl 

 

031-16 59 00
LionAlpin