Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL GARNI ANGELIKA

Hotell Angelika är ett mysigt litet hotell beläget precis bredvid det rullband som på bara några minuter tar er till både lift A2, Pardaschgratbahn och lift A3, Fimbabahn. Utöver det erbjuder vi guider olika evenemang under veckans gång.  

Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert, på informationstavlan på hotellet eller på “mina sidor”. 

Ischgl har med goda skäl blivit en av Europas absolut bästa och mest uppskattade skidorter. Det är en familjeägd ort där alla vinstpengar går till att utveckla byn, de erbjuder bland annat rullband under byn så att det är lättare att transportera sig till de olika gondolerna. Här finns allt. Högalpin skidåkning, backar för alla typer av skidåkare, god mat, oförglömlig afterski och en charmig "tyrolsk" stadsatmosfär.  

I Ischgl består guideteamet av 3 LionAlpin guider, och 3 Højmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell oftast en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pister här i Ischgl. 

Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 14.00 under ankomstdagen. 

Frukost: Från 07.30-09.30. 

Middag: Hotell Garni Angelika erbjuder inte middagsservering men vill man ha det kan man genom LionAlpin/Højmark köpa till middag på Hotel Trofana Alpin och därmed ändå få halvpension. Det är bara att kontakta oss guider så hjälper vi er!   

NattingångOm natten är dörren låst och kan låsas upp med erat nyckelkort. 

Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. Mer information om avresa kommer när det närmar sig.  

Receptionen: Receptionen är oftast öppen då ägaren bor i hotellet.

Parkering: Finns tillgängligt gratis 3 minuter med gång ifrån hotellet.  

Wifi: lösenord: angelika59

Skidbuss: Skidbussarna kan användas gratis av alla med giltigt liftkort. De kör ett par gånger i timmen hela dagen runt i byn

Liftarna i Ischgl har öppet mellan 08.30-16.00, pisterna har öppet i en halvtimme efter det. 
 
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av framsidan och baksidan utav liftkortet. Sparar ni detta, kan ni få ett nytt liftkort för 11 euro om kortet skulle komma bort.
Nyckelskåp: Det finns ett nyckel skåp i receptionen som man kan förvara sin nyckel i om man inte vet vem som skulle behöva den nästa gång i sällskapet. Koden är 247.
 
Skiduthyrning: Skiduthyrningen heter Bründl och ligger på flera ställen mitt i byn. Har ni beställt skiduthyrning hemifrån, ska ni komma ihåg att ta med er skiduthyrningsvoucher som ni hittar i ert välkomstkuvert. Har ni inte bokat skiduthyrning än och önskar detta så ta bara kontakt med oss så hjälper vi er. Bründl vid Silvrettabahn är öppen från 08.30-19.00 alla dagar i veckan förutom söndagar och helgdagar, då dem stänger kl. 18.00. Bründl vid Pardatschgratbahn är öppet från 08.00-18.30 alla dagar förutom söndagar och helgdagar då dem stänger klockan 18.00. Vi tipsar även att köpa till försäkring på eran uthyrning som kostar från 6 till 16 euro per paket.  

Adress till Bründl i centrum vid Silvrettabahn (här finns vi oftast och hjälper er med skiduthyrningen): Dorfstrasse 64.  

Adress till Bründl vid Pardatschgratbahn: Dorfstrasse 31  

Skidskola: Har du bokat skidskola kommer det att finnas en biljett i välkomstkuvertet som du måste ta med. På biljetten står det när du ska träffa din skidlärare. Mötesplatsen för skidskolan är högst upp på A1 Silvrettabahn / A3 Fimbabahn (två gondoler som utgår från byn - de slutar på samma plats vid Idalp). Skidskolan har en krokodil på taket och är lätt att upptäcka. OBS: Det är oerhört viktigt att du tar med dig biljetten till lektionen. 

 

En annan viktig information är att man inte får gå runt i staden med pjäxor efter klockan 20.  

 

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Ischgl är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.  

Servicetelefon: +45 53 64 87 24

Vi önskar er en härlig skidsemester!  

Med vänliga hälsningar  

Guideteamet i Ischgl 

 

031-16 59 00
LionAlpin