Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL SOLARIA

Välkommen till Hotel Solaria, ett härligt hotell med kort avstånd på 200 meter till både pisten och gågatan. På Solaria har du möjlighet till bastu, pool, gym, mysig bar, gratis wifi och parkering. Utöver det erbjuder vi guider olika evenemang under veckans gång.  

  

Med goda skäl är Ischgl en av Europas absolut bästa och mest besökta skidorter. Det är en familjeägd stad där all vinst går till att vidareutveckla staden. Staden har bland annat byggt ett rullande, underjordiskt löpande band, så det går betydligt snabbare att transportera sig runt mellan de olika delarna av byn. I Ischgl finns allt hjärtat önskar. Högalpin skidåkning och alltid bra möjlighet till snö, backar för alla typer av skidåkare, god mat, oförglömlig afterski och charmig tyrolsk stadsatmosfär. 

  

I Ischgl består vårt guideteam av 3 LionAlpin-guider respektive 3 Højmark-guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på Solaria en gång om dagen. När vi är på hotellet har du möjlighet att anmäla dig till våra evenemang och få svar på era eventuella frågor. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur du har haft våra fantastiska backar här i Ischgl. 

  

Nedan har vi samlat lite praktisk information om hotellet och mer information om staden. Du hittar vårt veckoprogram i ert välkomstkuvert samt under “mina sidor” som ni får en länk till på sms

  

Ankomst: Rummen är tillgängliga från kl 14.00 på ankomstdagen.  

Frukost: Buffé serveras från kl 07.00 till 10.30. Det går även bra att köpa frukost om du kommer til hotellet på morgonen. Detta kostar 22 euro per person, och hotellet måsta meddelas senast kvällen före ankomstdagen. Du har också möjlighet att få matsäck från hotellet på avresedagen om du ska resa på morgonen. Då är det bara att säga detta till receptionen kvällen innan avgång. 

Eftermiddagssnack: Serveras 15.00-17.00 

Middag: Från 19.00 till 21.00 med femrättersmeny 

Avgång: Senaste utcheckningstid är kl 11.00 på avresedagen 

Reception: Öppet 24/7 

Bastu: Öppet 14.30-20.00 

Pool: Öppet 07.00-20.00 

Gym: Öppet kl. 07.00-20.00 

Bar: Öppet från 10:00 till 01:00 

Nattingång: Efter 22:30 är dörren låst och kan öppnas med rumsnyckeln.

Wifi: koden lämnas ut i receptionen 

Skidkällare: Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet. Så pjäxor, skidor, snowboards osv. ska bevaras i skidkällaren.

Liftarna i Ischgl har öppet mellan 08.30-16.00, pisterna har öppet i en halvtimme efter det.  
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av framsidan och baksidan utav liftkortet. Noterar ni detta, kan ni få ett nytt liftkort för 11 euro om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Skiduthyrningen heter Bründl och ligger på flera ställen mitt i byn. Har ni beställt skiduthyrning hemifrån, ska ni komma ihåg att ta med er skiduthyrningsvoucher som ni hittar i ert välkomstkuvert. Har ni inte bokat skiduthyrning än och önskar detta så ta bara kontakt med oss så hjälper vi er. Bründl vid Silvrettabahn är öppen från 08.30-19.00 alla dagar i veckan förutom söndagar och helgdagar, då dem stänger kl. 18.00. Bründl vid Pardatschgratbahn är öppet från 08.00-18.30 alla dagar förutom söndagar och helgdagar då dem stänger klockan 18.00. Vi tipsar även att köpa till försäkring på eran uthyrning som kostar från 6 till 16 euro per paket.  

Adress till Bründl i centrum vid Silvrettabahn (här finns vi oftast och hjälper er med skiduthyrningen): Dorfstrasse 64.  

Adress till Bründl vid Pardatschgratbahn: Dorfstrasse 31  

Skidskola: Har du bokat skidskola kommer det att finnas en biljett i välkomstkuvertet som du måste ta med. På biljetten står det när du ska träffa din skidlärare. Mötesplatsen för skidskolan är högst upp på A1 Silvrettabahn / A3 Fimbabahn (två gondoler som utgår från byn - de slutar på samma plats vid Idalp). Skidskolan har en krokodil på taket och är lätt att upptäcka. OBS: Det är oerhört viktigt att du tar med dig biljetten till lektionen. 

En annan viktig information är att man inte får gå runt i staden med pjäxor efter klockan 20.  

 

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Ischgl är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.  

Servicetelefon: +45 53 64 87 24

Vi önskar er en härlig skidsemester!  

Med vänliga hälsningar  

Guideteamet i Ischgl 

 

031-16 59 00
LionAlpin