Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Ischgl, Österrike Österrike

  • Alpernas bästa guideservice 
  • Skidgaranti på alla resor
  • Transfer och liftkort ingår alltid

 

Upptäck ett hotell i Ischgl – helt i din smak. Vi på Lion Alpin har handplockat ett utbud av boenden för familjer, par och vänner. Något för alla preferenser. Härliga frukostar och smidig halvpension sätter smak på skidsemestern. Kanske är närhet till skidområdet och liftarna högst på din önskelista. Eller föredrar du ett boende med vacker utsikt över Ischgl – till och med från egen balkong? Vi kan även fresta med wellnessavdelningar där du kan värma upp dig efter en lång skiddag. 

Vi har boenden mitt i smeten och på lite avstånd för dig som söker extra lugn och ro. Närhet till den mysiga byn Ischgl gör det lätt att ta dig ut för en middag på stan, afterski eller att handla. Bland våra boenden finns lägenheter och klassiska hotellrum i olika storlekar. För dig med bil går det absolut att hitta boenden med parkering.

Hitta ditt boende i Ischgl

För att göra det lättare att jämföra hotellen i Ischgl har vi rankat dem med ”tassar”. Det är vår egen bedömning baserat på helhetsuttryck, rummens standard, faciliteter och avstånd till lift och skidbuss. Ischgl är en skidort med mycket att erbjuda för semesterfirare i alla åldrar. Oavsett om du framförallt vill andas alpluft och få miljöombyte – eller söker spänningsfyllda offpist-äventyr och härligt nöjesliv. 

På paketresa med oss får du transport och hotell smidigt i ett, med alla tryggheter det innebär. Lion Alpin står också för en servicenivå utöver det vanliga. Klicka på hotellen för att läsa mer och se recensioner från tidigare resenärer! Har du några frågor till oss är du välkommen att höra av dig till reserådgivarna.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin