Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL PENSION PRA MONTE

Hjärtligt välkomna till Pension Pra monte, pensionatet med det mest fantastiska läget i byn. Med endast ett avstånd på 75 meter till både pisten och gågatan. Och det faktum att du kommer bo mellan de två centrala huvudliftarna Silvrettabahn och Fimbabahn gör det svårt att bo mer centralt i Ischgl. På fantastiska Pra Monte finns det möjlighet till bastu och både  gratis wifi  samt gratis parkering. Utöver det erbjuder vi guider olika evenemang under veckans gång.  

Ischgl har med goda skäl blivit en av Europas absolut bästa och mest uppskattade skidorter. Det är en familjeägd ort där alla vinstpengar går till att utveckla byn, de erbjuder bland annat rullband under byn så att det är lättare att transportera sig till de olika gondolerna. Här finns allt. Högalpin skidåkning, backar för alla typer av skidåkare, god mat, oförglömlig afterski och en charmig "tyrolsk" stadsatmosfär.  

I Ischgl består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert pensionat minst en gång om dagen. När vi befinner oss på pensionatet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss ​​av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pister här i Ischgl. 

Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert och på ”mina sidor” som inte får en länk till via sms. 

Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 14.00 under ankomstdagen.  

Frukost:  Från 08:00-10.00 med bufféservering.  

Middag:  Hotell Garni Astoria erbjuder inte middagsservering men vill ni ha det kan man genom LionAlpin/Højmark köpa till middag på hotel Trofana Alpin och ändå få halvpension. Det är bara att kontakta oss guider så hjälper vi er!     

Avresa:  Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. Närmare information om avresa kommer när det närmar sig. 

Receptionen: Har öppet mellan 08.00-10.00 samt 17.00-19.30.   

Bastu:  16.00-20.00. 

Wifi:  kurz, lösenord: kurz 

Nattingång:  Om natten är dörren låst, och kan låsas upp med ert nyckelkort. 

Parkering:  Om ni kommer med bil finns det gratis parkering, precis utanför hotellet.  

Liftarna  i Ischgl har öppet mellan 08.30-16.00, pisterna har öppet i en halvtimme efter det.  
Liftkort:  Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, till exempel genom att ta ett foto av framsidan och baksidan av liftkortet. Noterar ni detta, kan ni få ett nytt liftkort för 11 euro om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning :  Skiduthyrningen heter Bründl och ligger på flera ställen mitt i byn. Har ni beställt skiduthyrning hemifrån, ska ni komma ihåg att ta med er skiduthyrningsvoucher som ni hittar i ert välkomstkuvert. Har ni inte bokat skiduthyrning än och önskar ta bara kontakt med oss ​​så hjälper vi detta. Bründl vid Silvrettabahn är öppen från 08.30-19.00 alla dagar i veckan förutom söndagar och helgdagar, då dem stänger kl. 18.00. Bründl vid Pardatschgratbahn är öppet från 08.00-18.30 alla dagar förutom söndagar och helgdagar då dem stänger klockan 18.00. Vi tipsar även att köpa till försäkring på eran uthyrning som kostar från 6 till 16 euro per paket.  

Adress till Bründl i centrum vid Silvrettabahn (här finns vi oftast och hjälper er med skiduthyrningen):  Dorfstrasse 64.  

Adress till Bründl vid Pardatschgratbahn:  Dorfstrasse 31  

Skidskola:  Har du bokat skidskola kommer det att finnas en biljett i välkomstkuvertet som du måste ta med. På biljetten står det när du ska träffa din skidlärare. Mötesplatsen för skidskolan är högst upp på A1 Silvrettabahn / A3 Fimbabahn (två gondoler som utgår från byn - de slutar på samma plats vid Idalp). Skidskolan har en krokodil på taket och är lätt att upptäcka. OBS: Det är oerhört viktigt att du tar med dig biljetten till lektionen.    

En annan viktig information är att man inte får gå runt i staden med pjäxor efter klockan 20.  

 

Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Ischgl är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss ​​på vår servicetelefon.  

Servicetelefon: +45 53 64 87 24

Vi önskar er en härlig skidsemester!  

Med vänliga hälsningar  

Guideteamet i Ischgl 

 

031-16 59 00
LionAlpin