Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Ischgl

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

 

 

Sara - svensk guide

Hejsan! Jag heter Sara och är 23 år gammal och kommer från fina Göteborg. Säsongen 17/18 jobbade jag som guide för Lion Alpin i Schladming, och nu är jag äntligen tillbaks för en säsong här i Ischgl! Sedan dess har jag pluggat i Linköping, men jag saknade alperna för mycket och därför är jag här nu... 
Jag ser så sjukt mycket fram emot denna säsongen och till att visa er runt här och vara med och bidra till årets bästa vecka för er gäster. Vi ses! 

 

 

Rose - dansk guide

Mit navn er Rose, og jeg kommer fra Klampenborg lidt udenfor København. Jeg er 21 år gammel og rigtig glad for at stå på ski! Jeg er blevet skiguide, fordi jeg elsker en udfordring og er en meget social person. Jeg glæder mig helt vildt til at være guide i alperne den kommende vinter og give gæsterne den allerbedste ferie!

 

 

Sara - svensk guide

Mitt namn är Sara och jag kommer från Växjö. Jag är 19 år gammal och helt galet taggad på att vara skidguide i vinter. Jag älskar att åka skidor och att vara i alperna så att bli skidguide var lite av en dröm! Ska bli jätteroligt att få vara med och bidra till gästernas upplevelser i alperna!

 

 

Felicia - svensk guide

Mitt namn är Felicia och jag är 20 år gammal. Jag kommer ifrån Halmstad men jag trivs som allra bäst i Alperna. Att åka skidor och vara runt människor är det bästa jag vet, just därför har jag alltid drömt att vara skidguide! Jag är otroligt taggad på alpernas bästa comeback tillsammans med er, hoppas ni känner detsamma!

 

 

Mads - dansk guide

Mit navn er Mads. Jeg er 21 år, og jeg kommer fra Horsens. Jeg er virkelig glad for at stå på ski og snowboard, og jeg har gjordt det, siden jeg var helt lille. Jeg har valgt at blive skiguide, fordi jeg elsker at være omkring mennesker og hjælpe andre. Udover det har jeg en stor kærlighed til Alperne, og jeg vil gøre alt for, at I også får det på samme måde!

 

 

Marcus - dansk guide

Mit navn er Marcus, jeg kommer fra Aarhus. Jeg er 21 og elsker både at stå på ski og snowboard. Jeg er blevet skiguide fordi jeg elsker at være ude i sneen, jeg er også en meget social person som elsker en god udfordring. Jeg glæder mig helt vildt til at være guide i Alperne den kommende vinter og give gæsterne den bedste skiferie.

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin