Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Fira jul i Alperna

Ge din familj en upplevelse i julklapp

Det är något speciellt med att fira en vit jul och en skidsemester i Alperna garanterar dig detta. Tänk dig en julsemester utan julstök och måsten. Undvik julruschen genom att ge familjen en storslagen upplevelse i julklapp. I Alperna kan du njuta av dukade bord, mysig stämning och skidåkning i världsklass.

Resa över jul

Under julveckan händer det alltid lite extra roliga aktiviteter. Våra guider ordnar massor med juliga aktiviteter. I Wagrain förbereder till exempel guiderna en mysig julpicknick för hela familjen. Det dukas upp god mat och dryck, kanske lite underhållning och ni får njuta av en fantastisk utsikt över de snötäckta bergen. I Schladming ordnas det julkälkåkning, självklart i kombination med mat och dryck. Kälkåkning är en populär och fartfylld vinteraktivitet i Österrike. Det blir en julsemester ni sent glömmer.

 

Se alla julresor med flyg från Kastrup »

Se alla julresor med buss »

Tomten kommer även till Alperna under julen

Reser ni med barn behöver ni inte oroa er för att missa tomten. Bokar ni ett av Lion Alpins egna hotell kan ni vara säkra på att tomten kommer på besök. Här firar vi julafton med skandinaviska jultraditioner och skandinaviskt julbord. Alla är välkomna att delta, både stora och små. Ni får alltså hela paketet när ni firar jul i Alperna.

 

 

Röda dagar julen 2019

25 december onsdag - Juldagen
26 december torsdag - Annandag jul

Våra utvalda hotell

Utsålt under den angivna perioden

Det finns inga utvalda hotell

Låt oss göra jobbet åt dig!

Vill du ha ett reseförslag på den perfekta skidresan skickat till dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar

031-16 59 00
Lion Alpin logo